1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DENKTAŞ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ İRSEN KÜÇÜK VE EKİBİNİ KORKUTTU”
DENKTAŞ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ İRSEN KÜÇÜK VE EKİBİNİ KORKUTTU”

DENKTAŞ: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ İRSEN KÜÇÜK VE EKİBİNİ KORKUTTU”

DP ULUSAL GÜÇLER MİLLETVEKİLİ ADAYLARI İLK KOORDİNASYON TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

A+A-

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, partilerine yönelik saldırıların devam edeceğini savundu ve  “Görünen o ki birlik ve beraberliğimiz İrsen Küçük ve ekibini korkuttu ve çirkin saldırılara başladılar. Aynı ekibin kendi kurultayları süresince yaptığı çirkinlikler bu seçim sürecinde de devam edecek gibi gözüküyor” dedi.

DP Ulusal Güçler milletvekili adayları 28 Temmuz erken genel seçimleri için bugün Sanayi Odası Toplantı salonunda bir araya gelerek ilk koordinasyon toplantısını gerçekleştirdi.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş’ın da katıldığı toplantıda adaylara seçim süreci ve kampanyada izlenecek yol hakkında bilgiler aktarıldı.

DP’den yapılan açıklamaya göre Denktaş,  koordinasyon toplantısında milletvekili adaylarına yaşanan son olaylar hakkında bilgi verdi.

DP Ulusal Güçler çatısı altında olan kimsenin korkacak bir şeyi olmadığını kaydeden Denktaş şöyle konuştu:

“Biz bir ve beraberiz. Bu birlikteliği bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Aksine bu birliktelik halkımızın desteği ve katılımlarla her geçen gün büyümektedir. Bu bilinçle hareket ederek, bu dönem içerisinde üzerimize gelecek saldırılara, içimize ekilmek istenecek nifak tohumlarına, provokasyonlara, hep birlikte karşı duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.