1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ: "BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"
DENKTAŞ: "BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

DENKTAŞ: "BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Sedar Denktaş, Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

DENKTAŞ: “ATATÜRK’ÜN BİZLERE ÇİZDİĞİ YOL, BAĞIMSIZLIK, ÖZGÜRLÜK, BİLİM VE DEVRİM YOLUDUR. BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Atatürk’ün çizdiği yolun, bağımsızlık, özgürlük, bilim ve devrim yolu olduğu, bu yolda da yürümeye ve Atatürk ilkelerine bağlı kalmaya devam edeceklerini kaydetti.

Başbakan Yardımcısı Sedar Denktaş, Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda şunları dile getirdi.

“Bağımsızlık yolunda karşısına çıkan bütün engellere karşı göğüs gererek başta Kıbrıs Türkü’ne ve dünyaya ilham kaynağı olan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 75. yılında ülkemizde de sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

O’nun bizlere çizdiği yol, bağımsızlık, özgürlük, bilim ve devrim yoludur. Bu yolda yürümeye ve Atatürk ilkelerine bağlı kalmaya devam edeceğiz. Zira, devrimlerinin ve fikirlerinin takipçisi olduğumuz Atatürk’ün yaktığı meşale sonsuza dek yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Bu düşüncelerle Ulu Önder Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyor. Allah’tan rahmet diliyorum.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.