1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ, ÇİN KAFİLESİNİ KABUL ETTİ
DENKTAŞ, ÇİN KAFİLESİNİ KABUL ETTİ

DENKTAŞ, ÇİN KAFİLESİNİ KABUL ETTİ

Serdar Denktaş, KKTC’de bulunan Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilesini kabul etti.

A+A-

“BU TÜR ETKİNLİKLER SPORCULARA YENİ TECRÜBE VE DOSTLUKLAR KAZANDIRIYOR”

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, KKTC’de bulunan Çin Halk Cumhuriyeti Masa Tenisi kafilesini kabul etti.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Girne Spor Birliği’nin davetiyle “Masa Tenisi Uluslararası Dostluk Kampı”na katılmak üzere adaya gelen kafileyi kabulünde konuşan Denktaş,
organizasyon için teşekkür etti.

Bu tür etkinliklerin sporculara yeni tecrübeler ve dostluklar kazandırdığını vurgulayan Denktaş, KKTC’de öğrenmeye ve yeniliğe açık, yetenekli gençlerin olduğunu ancak bu gençlerin uluslararası müsabakalarda kendini geliştirmesinin önünde engeller bulunduğunu söyledi.

Kıbrıslı Türk sporcularla ilgili temennilerini dile getiren Denktaş, bireysel spor dallarında bakanlığa gelen talepleri değerlendirdiklerini, sporculara yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.

Girne Spor Birliği Başkanı Ahmet Aknar ise, dostluk kampına katkılarından ötürü Başbakan Yardımcısı Denktaş’a teşekkürlerini iletti.

Bu dostluğun geleneksel hale getirilmesi için gelecek yılın temmuz ayında Çin’e davet edildiklerini aktaran Aknar, birliğin hedeflerinden söz etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.