1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ: ERCAN İHALESİ İPTAL EDİLMELİDİR
DENKTAŞ: ERCAN İHALESİ İPTAL EDİLMELİDİR

DENKTAŞ: ERCAN İHALESİ İPTAL EDİLMELİDİR

KTV'de yayınlanan Detay programında soruları yanıtlayan Denktaş, değişim hükümeti olarak adlandırdığı yeni dönemin zorlu olacağını ama halkın refahı için gayret sarf edeceklerini kaydetti.

A+A-

KTV'de yayınlanan Detay programında soruları yanıtlayan Denktaş, değişim hükümeti olarak adlandırdığı yeni dönemin zorlu olacağını ama halkın refahı için gayret sarf edeceklerini kaydetti. Türkiye hükümeti ile yaşanabilecek olası sıkıntılarla ilgili olarak da Denktaş, ankaranın halkın iradesine saygı göstereceğine inandığını ifade etti.

Yeni kabine açıklandı, yeni dönemde başbakan yardımcılığı ekonomi, turizm, kültür ve spor bakanlığı görevini yapacak olan DP-UG Başkanı seradr Denktaş Kıbrıs Tv’de yayımlanan detay programına katıldı. Denktaş, CTP ile pazarlık sürecinde yaşananlardan, koalisyon programına ve yarından itibaren yaşanan süreçte yapacaklarına kadar bir çok konuya değindi.

Kamuoyunda Ankara’nın CTP-DP hükümetinden hoşnut olmadığına ilişkin haberlerin yayınlanmasına değinen Denktaş, önemli mesajlar verdi

İlk yapılması gereken işin zaman geçirmeden bakanlar kurulunu toplayıp özellikle eğitimde yaşanan sorunların çözümü olması gerektiğini söyleyen Denktaş,mazbata mağdurları konusunun da hemen gündeme alınmasının elzem olduğunu ifade etti.

Çok zor bir dönemde hükümeti devraldıklarını belirten Denktaş, karşılıklı güvenle ancak bunun altından kalkabileceklerine dikkat çekti. Ekonomik programın revizyonu ve özelleştirme konuşan Denktaş, sözlerinin arkasında olduklarını kaydetti .Denktaş, Ercan havaalanı ihalesinin iptali için çalışamaya devam edceklerini de sözlerine ekledi

Kıbrıs

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.