1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ İLE ÇAVUŞOĞLU EYLEM YERİNİ ZİYARET ETTİ
DENKTAŞ İLE ÇAVUŞOĞLU EYLEM YERİNİ ZİYARET ETTİ

DENKTAŞ İLE ÇAVUŞOĞLU EYLEM YERİNİ ZİYARET ETTİ

Serdar Denktaş ile Nazım Çavuşoğlu, Başbakanlık kavşağında eylem yapan hayvancıları ziyaret etti.

A+A-

DENKTAŞ İLE ÇAVUŞOĞLU EYLEM YERİNİ ZİYARET ETTİ

Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Başbakanlık kavşağında eylem yapan hayvancıları ziyaret etti.

Denktaş ile Çavuşoğlu, eylemcilere; hükümetin Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği'nin talepleri karşısında yaptığı açılımlar ile geri kalan konular üzerinde yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Eylemciler, bakanlardan, tutuklanan birlik başkanı Mustafa Naimoğulları ile diğer arkadaşlarının serbest bırakılmasını da istedi. Eylem yerinde bulunan polis yetkilileri de birlik yetkililerinin geri getirileceğini söyledi.

Tarım Bakanı Nazım Çavuşoğlu, eylemcilere, hükümetin kabul ettiği birliğin talepleri ile hafta sonu çalışması yapılacak talepler hakkında bilgi verdi. Çavuşoğlu, talep edilen maddelerin 4'ünde uzlaşıldığını geri kalan maddelerin de en geç pazartesi gününe kadar çalışılıp tamamlanacağını söyledi.

Çavuşoğlu, hükümetin tamamen iyi niyetli olduğunu ve sorunun çözümü için her türlü gayretin ortaya konduğunu belirterek, hükümetin samimiyetini göstermek adına 4 maddedeki talepleri onayladığını, geri kalanları da çözmek için çalıştığını kaydetti.

Çavuşoğlu, tutuklu olan birlik başkanı ile diğer üyelerin de serbest bırakılması için girişimde bulunduklarını söyledi.

Denktaş da, eylemcilerle sohbet ederek, "bu gece bu işi bitir" taleplerine karşılık hükümetin taleplere verebileceği cevapları anlattı, "bu gece arkadaşları çağıracağım ve çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından bakanlar polis eşliğinde Başbakanlık binasına geri döndü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.