1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ
DENKTAŞ, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

DENKTAŞ, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Denktaş, Semral Erel başkanlığındaki İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

A+A-

BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ, İŞ KADINLARI DERNEĞİ’Nİ KABUL ETTİ

Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Semral Erel başkanlığındaki İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

EREL: “VİZYONUMUZ, KADINLARIMIZIN EKONOMİYE KATKILARININ ARTIRILMASI İÇİN MÜCADELE”

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, görüşmede söz alan İş Kadınları Derneği Başkanı Semral Erel, Yönetim Kurulu üyeleri ile Başbakan Yardımcısı Denktaş’a gerçekleştirmiş oldukları ziyaretin amacının dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek olduğunu söyledi.

Derneğin vizyonu gereği, kadınların ekonomiye katkılarının arttırması için mücadele ettiklerini belirten Erel, işkadınlarının ve kadın girişimcilerin teşvik edilmesi için Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş’ın desteğini istedi.

DENKTAŞ’TAN KADIN GİRİŞİMCİLERE POZİTİF AYRIMCILIK VE ÖNCELİK

Nüfusun yarısını temsil eden kadınların, iş dünyasının da yüzde 20’lik payını temsil ettiğine dikkati çeken Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş da, İş Kadınları Derneği’nin talebi olan hibe ve KOBİGEM imkanlarından kadın girişimcilere yönelik pozitif ayrımcılık uygulamasının bakanlıkları tarafından olumlu bulunduğunu ve gerekli talimatların verilerek, 2015 KOBİGEM kredilerinde kadın girişimcilere öncelik verileceğini söyledi.

Denktaş; “İş Kadınları Derneğimizin talebi hibe programından ve KOBİGEM imkanlarından kadın girişimciye yönelik pozitif ayrımcılık uygulamasıdır. Bu talep bakanlığımız tarafından olumlu karşılanmış, gerekli talimatlar verilmiştir. 2015 KOBİGEM kredilerinden kadın girişimcilerimiz önceliklidir” dedi.

“Bana sıra gelmez” diyerek kredi imkanlarından yararlanmayan kadın girişimcilere de seslenen Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş; “Beklentim; bugün iş hayatında olan veya iş hayatına atılmayı düşünen kadınlarımızın yaratıcı fikirlerle KOBİGEM’e müracaat etmeleri” dedi.

Açıklamada, İş Kadınları Derneği yetkililerinin, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’ın kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yapılacağı yönündeki açıklamasının kendilerini yeni yıl arifesinde mutlu ettiğini dile getirdikleri kaydedildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.