1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DENKTAŞ: “KENDİ İNSANIMIZLA ÇATIŞMA YERİNE YENİLENME PROJEMİZİ ANLATACAĞIZ”
DENKTAŞ: “KENDİ İNSANIMIZLA ÇATIŞMA YERİNE YENİLENME PROJEMİZİ ANLATACAĞIZ”

DENKTAŞ: “KENDİ İNSANIMIZLA ÇATIŞMA YERİNE YENİLENME PROJEMİZİ ANLATACAĞIZ”

“SON KULLANIM TARİHİ YAKLAŞANLARLA DİDİŞMEK NİYETİNDE DEĞİLİZ… YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, üstüne titredikleri devletin iyi yönetimini sağlayarak, ülkeyi Kıbrıs Cumhuriyeti’ne yamalama uğraşlarını boşa çıkartmaya yeminli olduklarını söyledi. Denktaş, “Kendi insanımızla çatışma yerine ekonomik kalkınma zemini üzerine kurduğumuz yenilenme projemizi anlatmaya azami gayret göstereceğiz” dedi.

Serdar Denktaş, bugün yaptığı yazılı açıklamada, UBP Genel Başkanı İrsen Küçük’ü, DP Ulusal Güçler’in yola çıkışından rahatsızlık duyup, karalama kampanyası başlatmakla ve CTP’yi de bu durumu kendi lehine çevirmeye çalışmakla suçladı.

Denktaş, “Başlattığı karalama kampanyasını da her konuda olduğu gibi başarısızlıkla neticelendirince belli ki uykuları kaçmış ve her türlü şekilde Partimize saldırmayı kendisine şiar edinmiştir. Bizim Küçük ile uğraşacak ne vaktimiz ne de niyetimiz vardır... Son kullanım tarihi yaklaşanlarla didişmek niyetinde değiliz… Yapacak çok işimiz var” dedi. 

Serdar Denktaş, şöyle devam etti:

“Küçük tarafından başlatılan bu karalama kampanyası esnasında esas rakibimiz olan CTP-BG, haber nitelikli reklamlar ve sosyal medya üzerinden halkımızı kendi leyhine dönüştürme, halkımızı yine kandırma uğraşı içerisine girmiştir. Öyle anlaşılmaktadır ki Küçük,’Nasıl olsa ben kaybettim hiç değilse ikiz kardeşim kazansın’ mantığı ile hareket ederek DP Ulusal Güçler'den aklınca intikam almaya çalışmaktadır”

Seçim süreci boyunca Küçük ve ekibinin saldırılarına kulak asmaksızın, kendi projelerini halkla paylaşarak iktidar yürüyüşünü devam ettireceklerini kaydeden Denktaş, “Alanı boş bulan CTP'nin halkımızı bir kez daha sonu önceden denenmiş bir maceraya sürüklemesine izin vermeyeceğiz” dedi.

 

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.