1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI
DENKTAŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

DENKTAŞ, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Denktaş, Öğretmenler Gününü Kutladı;

A+A-

 

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DPUG) Genel Başkanı Serdar Denktaş tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Denktaş yayınladığı mesajda, “Kıbrıs’ta Atatürk devrimlerinin halkımız tarafından gönüllü olarak benimsenmesinde, Türklük şuurunun canlandırılmasında, Anavatan Türkiye sevgisinin yaşatılmasında halkımızın çağdaş yaşam tarzını benimsemesinde öğretmenlerimiz öncü olmuştur” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinde çok önemli görevler üstlenen öğretmenin köy ve kasabalarda halkın mücadeleye katılmasının önderi olduğunu belirten Denktaş, öğretmenin gerektiğinde en ön saflarda mücadele edip bu uğurda canını verdiğini belirtti.

Denktaş, öğretmenlerin geçmişteki unutulmaz hizmetleri yanında, bugün de çocuklar ve gençlere çağın gerçeklerini ve değerlerini öğretmeye devam ederek onları geleceğe hazırladığını belirterek, onlara bu zorlu uğraşlarında yardımcı olmanın devlet yöneticilerinin yanı sıra tüm toplum için de kaçınılmaz bir görev olduğunu ifade etti.

Denktaş mesajında, “DPUG olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde tüm öğretmenlere sağlık ve esenlikler dilerken, ahrete intikal edenlere ve varoluş mücadelemiz sırasında canını veren şehit öğretmenlere Allahtan rahmet diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.