1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DENKTAŞ: “TEK YUMRUK VE TEK YÜREK OLARAK TEK HEDEFİMİZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAKTIR”
DENKTAŞ: “TEK YUMRUK VE TEK YÜREK OLARAK TEK HEDEFİMİZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAKTIR”

DENKTAŞ: “TEK YUMRUK VE TEK YÜREK OLARAK TEK HEDEFİMİZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAKTIR”

DP-ULUSAL GÜÇLER TEŞKİLAT YOKLAMALARINA GİRNE İLE DEVAM ETTİ

A+A-

DENKTAŞ, “TEK YUMRUK VE TEK YÜREK OLARAK TEK HEDEFİMİZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAKTIR”

KAŞİF: “BU BİRLİKTELİK 28 TEMMUZ’A KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR GİDECEK”

SERDAROĞLU: “DP-ULUSAL GÜÇLER’İ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

KAMİL: “GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”

ÖZDEĞİRMENCİ: “YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) Başkanı Serdar Denktaş partiyi “şemsiyeye” benzetti ve “sağcısından solcusuna-çözüm karşıtından çözüm taraftarına, Türkiyelisinden Kıbrıslısına, kendisine yönelik ayrımcılık, eşitsizlik yapıldığını düşünen her kesimi tek bir ülküde birleşmek üzere bu şemsiye altına toplanmaya” çağırdı.

Parti basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-Ulusal Güçler) “teşkilat yoklamalarına”, Girne ile devam etti.

Vuni Palace Otel’de gerçekleşen etkinlikte milletvekili aday adayları partililerle buluştu.

Etkinlikte, DP-Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, Girne Milletvekilleri İlkay Kamil, Ergün Serdaroğlu, Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ve Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci  birer konuşma yaptı.

DENKTAŞ, “TEK YUMRUK VE TEK YÜREK OLARAK TEK HEDEFİMİZ, TEK BAŞINA İKTİDAR OLMAKTIR”

DP- Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş yaptığı konuşmada, partiyi şemsiyeye benzeterek, “Bu şemsiye, babalarımız tarafından 1960’lı yıllarda da oluşturulmuştu. O gün oluşturulan o siyasi şemsiye bizi KKTC’ye taşıdı, bugün oluşturduğumuz DP–Ulusal Güçler şemsiyesi KKTC’nin yenilenmesini, yeniden yapılanmasını sağlayacak. Bu nedenle buradayız” dedi.

Tüm adayların çok değerli olduğunu ve kesinlikle ayrım yapmadıklarını belirten Denktaş, “Biz DP-Ulusal Güçler’i sadece ve sadece sağın büyük partisi olması için değil, ülkenin büyük partisi olması için ve geleceğe damgasını vurması için kurduk. O nedenle sizlerin de desteğiyle tek yumruk ve tek yürek olarak tek hedefimiz tek başına iktidar olmaktır. Bu hedefe hep birlikte yürüyerek ulaşacağız. Bu süreç içerisinde dargınlık, kırgınlık, aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlar olacak. Kızmayın, küsmeyin, kavga etmeyin onlarla... Hoşgörümüzü onlara da yayalım. Çünkü onların da gideceği başka yer yok…” dedi.

Seçim sürecinde CTP ile yarışacaklarını belirten Denktaş, “CTP dönemini halkımız unutmadı” diye konuştu.

KAŞİF: “BU BİRLİKTELİK 28 TEMMUZ’A KADAR DEĞİL, MEZARA KADAR GİDECEK”

DP-Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Ahmet Kaşif ise, “KKTC’ye olan sevdalarının DP-Ulusal Güçler’i oluşturduğuna” işaret ederek, “Bu birliktelik 28 Temmuz’a kadar değil, mezara kadar gidecek” dedi.

Konuşmasında İrsen UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük’e de seslenen Kaşif, “Küçük’ün memleketinin insanına sahip çıkmadığını, insanlara sevgiyle sarılmadığını” ileri sürerek, “Bunları yapmış olsaydı durum bambaşka olurdu” şeklinde konuştu.

DP-Ulusal Güçler sevgisinin Dipkarpaz’dan Yeşilırmak’a kadar büyüyerek devam ettiğini söyleyen Ahmet Kaşif, “Bu büyük sevgi saygı önünde bize karşı duranlar maalesef yıkılıp gideceklerdir. Onurumuz, gururumuz ve devletin bekası için dik durduk ve dik durmaya devam edeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

SERDAROĞLU: “DP-ULUSAL GÜÇLER’İ HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

DP-Ulusal Güçler Girne Milletvekili Dr. Ergün Serdaroğlu da, DP-Ulusal Güçler’i ülkedeki kaosu durdurmak, katledilen demokrasiyi yaşatmak ve ekonomide ileri bir adım atmak için oluşturduklarını belirtti ve 28 Temmuz’a kadar DP-Ulusal Güçler’i hak ettiği yere taşımak için hep birlikte çok çalışmaları gerektiğini belirtti.

İrsen Küçük yönetimini de eleştiren Serdaroğlu, “Küçük yönetiminin halka sunamadığı hizmetleri DP-Ulusal Güçler’in sunacağını” söyledi.

KAMİL: “GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”

DP- Ulusal Güçler Girne Milletvekili İlkay Kamil, konuşmasında partinin ülke geneli için bir umut olduğunu ifade ederek, “Bu umudun giderek büyümesi ve 29 Temmuz günü sandıktan ya tek başına ya da en büyük parti olarak çıkması bizim elimizde. Biz kararlıyız. 8 arkadaşımızla DP - Ulusal Güçler olarak bir çatı altında birleşmesinden sonra bu kararlılığımızı sonuna kadar götüreceğiz ve partimizi hak ettiği yere taşımak zorunda olduğumuzun bilinciyle hareket edeceğiz” diye konuştu.

Kamil, bu inançla partiyi hak ettiği yere getireceklerini dile getirerek “DP-Ulusal Güçler adının herkesin kafasına kazındığını” söyledi.

Kamil konuşmasının sonunda, “Gazamız mübarek olsun” dedi.

ÖZDEĞİRMENCİ: “YOLUMUZ AÇIK OLSUN”

DP-Ulusal Güçler Girne İlçe Başkanı Mustafa Özdeğirmenci ise, 28 Temmuz’a kadar partilerini tek başına iktidar yapmak için gece gündüz çalışacaklarını kaydetti ve “Ülkemize, vatandaşımıza ve ekonomiye katma değeri olan tüm sektörlerimize verilen zararları durdurmak için geliyoruz” dedi.

Yeni bir siyaset için tek yumruk, tek yürek olduklarını ifade eden Özdeğirmenci, “KKTC halkının rahat nefes alabileceği bir yaşam için geliyoruz. Demokrasiyi yeniden inşa etmek için geliyoruz. DP-Ulusal Güçler yolumuz açık olsun” şeklinde konuştu.

 

TAK

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.