1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ, TÜRK-İNGİLİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI EDHEM’İ KABUL ETTİ
DENKTAŞ, TÜRK-İNGİLİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI EDHEM’İ KABUL ETTİ

DENKTAŞ, TÜRK-İNGİLİZ TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI EDHEM’İ KABUL ETTİ

Demokrat Parti-Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş,Edhem'i kabul etti.

A+A-

Demokrat Parti-Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, ülkedeki diğer siyasi partilerin Kıbrıs müzakere sürecine iyimser baktıklarını, ancak kendisinin aynı fikirde olmadığını söyledi.

Demokrat Parti-Ulusal Güçler Genel Başkanı ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, bugün, temaslarda bulunmak için KKTC’de bulunan Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve City of London Belediye Meclis Üyesi Kıbrıslı Türk Emma Edhem’i kabul etti.

Görüşmede yaptığı konuşmada Kıbrıs müzakere sürecine değinen ve “Duruma gerçekçi yaklaşmak lazım” diyen Denktaş, müzakerelerin gidişatı konusunda iyimser olmadığını, bunun; Rum liderlerin yaptıkları açıklamalardan görülebileceğini, Rum tarafında anlaşma yönünde iyi niyet bulunmadığını kaydetti.

Konuşmasında ülke ekonomisine de değinen Serdar Denktaş, ekonomik sorunlar bulunduğunu, ancak buna karşın turizmin iyi gittiğini vurguladı.

EDHEM

Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve City of London Belediye Meclis Üyesi Kıbrıslı Türk Emma Edhem de kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs’taki müzakere sürecini yakından takip ettiğini vurgulayarak, “Süreç iyi gidiyor, ilerleme var ama yavaş ilerliyor. Daha çok ilerleme görmek istiyorum. Nereye doğru gidildiğini görmek lazım. Geleceğe umutla bakmak istiyorum” dedi.

Turizm konusunda da görüşlerini dile getiren Edhem, KKTC’nin turistlerin ilgisini çekecek güzelliklerle dolu bir ülke olduğuna işaret ederek, direkt uçuşların başlaması halinde turizm sektörünün kalkınacağını belirti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.