1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ'A ZİYARETLER SÜRÜYOR...
DENKTAŞ'A ZİYARETLER SÜRÜYOR...

DENKTAŞ'A ZİYARETLER SÜRÜYOR...

Yoğun bakımda ilaç tedavisi sürüyor.

A+A-

DENKTAŞ AKŞAMA TABURCU EDİLEBİLİR
 
KTBK VE GKK KOMUTANLARI İLE BAKAN KAŞİF DENKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Meclis Genel Kurul toplantısının dünkü çalışmaları sırasında rahatsızlanan Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş’a yoğum bakımda ilaç tedavisi uygulandığı ve istirahata alındığı bildirildi.

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamada, Denktaş’ın geceyi rahat geçirdiğini belirterek,  Denktaş'ın sağlık durumunun bu şekilde devam etmesi halinde akşama taburcu edilmesinin düşünüldüğünü söyledi.

Erkmen YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü aracılığıyla yaptığı açıklamada,  dün saat 13.00 dolaylarında göğüs ağrısı ve terleme şikayetleriyle Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nden YDÜ Hastanesi’ne getirilen Denktaş’ın gerekli tetkiklerin ardından anjiyoya alındığını anımsattı.

Ana damarlarda bir sorun bulunmadığını, kalbi besleyen yan damarlardan birinde %50-60 arası bir tıkanıklığın tespit edildiğini ifade eden Erkmen, bu gözlemin maksadının ağrıların devam etmesi halinde tıkanan yere Stent yerleştirmek olduğunu kaydetti.

Serdar Denktaş'ın geceyi rahat geçirdiğini belirten Erkmen, şu ana kadar da herhangi bir problemin olmadığını, gerekli tahlillerin sabah tekrar alındığını söyledi.

Erkmen, Denktaş'ın sağlık durumunun bu şekilde devam etmesi halinde akşama taburcu edilmesinin düşünüldüğünü sözlerine ekledi.

KTBK VE GKK KOMUTANLARI İLE BAKAN KAŞİF DENKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

Bu arada, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri (KTBK) Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, yoğun bakımda tedavisi süren Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ı ziyaret etti.

Denktaş’ın durumu hakkında bilgi alan Savaş, Kavun ve Kaşif daha sonra Denktaş'ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

KTBK VE GKK KOMUTANLARI BOZKURT'U ZİYARET ETTİ

KTBK Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, GKK Komutanı Tümgeneral Baki Kavun YDÜ Hastanesi'nde tedavisi devam eden Kıbrıs Türk Ortapedik Özürlüler Derneği eski başkanı Orkun Bozkurt’u da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.