1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ’IN BAYRAM MESAJI
DENKTAŞ’IN BAYRAM MESAJI

DENKTAŞ’IN BAYRAM MESAJI

DP/UG GENEL BAŞKANI BAŞBAKAN YARDIMCISI DENKTAŞ’IN BAYRAM MESAJI

A+A-

DENKTAŞ: “SEVGİYİ, DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞİ, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK İÇİN BİR FIRSAT PENCERESİ SUNAN BAYRAMLAR, ZENGİNİN YOKSULU, VARLIK SAHİBİNİN İHTİYAÇ SAHİBİNİ HATIRLADIĞI, DESTEK OLDUĞU GÜNLERDİR”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP/UG) Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş halkın kurban bayramını kutlayarak bayramın ülkeye, tüm İslam alemine ve dünyaya barış getirmesini diledi.

Denktaş yayınladığı bayram mesajında, “Sevgiyi, dostluğu, kardeşliği, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bir fırsat penceresi sunan bayramlar, zenginin yoksulu, varlık sahibinin ihtiyaç sahibini hatırladığı, destek olduğu günlerdir. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da halkımız bu fırsat penceresini en iyi şekilde değerlendirecektir” ifadelerini kullandı.

Bayramlarda yaşanan trafik kazalarına da değinen Serdar Denktaş, bu bayramda trafik kazalarının olmamasını dileyerek, halkı trafik kurallarına ve güvenlik güçlerinin ikazlarına uymaya davet etti.

Denktaş mesajında, “Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, tüm İslam alemine ve dünyamıza barış getirmesini diliyorum”dedi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.