1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ’IN DUYGUSAL ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI…
DENKTAŞ’IN DUYGUSAL ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI…

DENKTAŞ’IN DUYGUSAL ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI…

DENKTAŞ’IN DUYGUSAL ‘BABALAR GÜNÜ’ MESAJI…

A+A-

“BABALARIMIZIN BİZE DEVRETTİĞİ DEĞERLERİ YAŞATMAYA KARARLIYIZ”

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş, babaların bin bir emekle ve fedakârlıklarla koruyup kendilerine ulaştırdığı her türlü değeri yaşatma azmi ve kararlığı içinde olduklarını kaydetti.

Denktaş, yarın kutlanacak Babalar Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, tüm toplumlarda olduğu gibi Kıbrıs Türk halkının temel biriminin “aile” olduğunu, kadın ve erkeğin birlikte kurdukları ailede de babanın çoğunlukla ailenin geçimini üstlendiği gibi ailenin koruyucusu olarak da bilindiğini belirtti.

Denktaş mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çocukların büyütülmesinde anne ile birlikte her türlü fedakârlığı üstlenen baba toplum içerinde saygın bir yerde olmayı hak etmektedir. Bizler onların evlatları olarak babalarımıza hak ettikleri saygınlığı hissettirmeliyiz.

Babalarımız sadece bizlerin var olması için fedakarlık yapmamış, toplum olarak sahip olduğumuz değerleri kendilerinden önceki nesillerden devralarak bizlere devrederek de toplum hayatında çok önemli bir görev yapmıştır.

DP Ulusal Güçler olarak bizler, babalarımızın bin bir emekle ve fedakârlıklarla koruyup bize ulaştırdığı her türlü değeri yaşatma azmi ve kararlığı içindeyiz. Korunması gereken en önemli değerin de devletimiz olduğu inancındayız.

Bu duygularla tüm Babaların ‘Babalar Günü’nü kutlar sağlık ve esenlikler dileriz.”

TAK

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.