1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ'IN YENİ YIL MESAJI...
DENKTAŞ'IN YENİ YIL MESAJI...

DENKTAŞ'IN YENİ YIL MESAJI...

"Halkımıza umutlu bir gelecek yaratmak için çalışacağız"

A+A-

“YENİ YILDA DA İKTİDAR ORTAKLIĞINI UYUM İÇİNDE SÜRDÜREREK, HALKIMIZA UMUTLU BİR GELECEK YARATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, “yeni yılda da iktidar ortaklığını uyum içinde sürdürerek, Kıbrıs Türk halkına umutlu bir gelecek yaratmak için çalışmaya devam edeceklerini” vurguladı.

Denktaş, 2015 yılında, “Kıbrıs Türk halkının geleceği için önemli bir dönemeç” olarak gördüğü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yapılacağını da işaret ederek, “Ülkemizin istikrarına, halkımızın birlik ve beraberliğine, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geleceğine sahip çıkan bir sonuçla neticelenmesi için Demokrat Parti Ulusal Güçler sorumluluk duygusu ile çalışacaktır” dedi.

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı Serdar Denktaş yeni yıl dolayısıyla mesaj yayınladı. Denktaş, Kıbrıs Türk halkının, sevindiren gelişmeleri ve acı hatıraları birlikte yaşadığı bir yılı daha geride bıraktığını ifade ederek, toplumsal belleklerde acı ve tatlı olaylarla hatırlanacak 2014 yılının, geleceğe daha umutlu bakmalarını sağlayan hususların geçen yıllara göre daha fazla olduğunu ifade etti.

Denktaş, her takvim yılını geride bırakırken sona eren yılın doğru bir muhasebesini yapmanın herkes için önemli olduğunu belirterek, “Geride bıraktığımız yılda, halktan aldığı yetki ile halka daha iyi hizmet sunma çabası içinde olan ve hükümet ortağı olan partimiz, yoluna devam etme kararlığındadır” dedi.

“PARTİDEN AYRILANLAR BİZE İVME KAZANDIRDI”

DP Ulusal Güçler olarak 2014’te IX. Olağan Kurultayı yaptıklarını, moral ve motivasyon alarak, ayrıca güçlenerek bu süreçten çıktıklarını ve kadrolarının, aynı inanç ve heyecanla halka hizmet etmeye devam ettiğini ifade eden Denktaş, “hizmet etme yarışında yaşanan bir görev değişikliğini, bir bayrak yarışı olarak görme olgunluğu yerine ben merkezli bir anlayışla istismar ederek aralarından ayrılanların ise, DP Ulusal Güçlerin halka hizmet etme potansiyelini azaltmak bir yana, çalışmalarına da ivme kazandırdığına” dikkat çekti.

Denktaş, yeni yılda iktidar ortaklığını uyum içinde sürdürerek, Kıbrıs Türk halkına umutlu bir gelecek yaratmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

“Kıbrıs Türk Halkının her yeni yılı bir önceki yıldan daha iyi koşullarda yaşamasını sağlamak temel görevimizdir. Hükümetimizin aldığı kararlar ve yaptığı uygulamalarla 2014 yılında bunun koşullarının hazırladığı inancındayız.

2015 yılında da Kıbrıs Türk Halkının geleceği için önemli dönemeç yaşanacaktır. Nisan 2015’te yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin, ülkemizin istikrarına, halkımızın birlik ve beraberliğine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin geleceğine sahip çıkan bir sonuçla neticelenmesi için Demokrat Parti Ulusal Güçler sorumluluk duygusu ile çalışacaktır.

Dünyanın kimi bölgelerinde ve özellikle bize yakın bölgelerde sürüp giden savaşların ve bu savaşların sebep olduğu acıların bir an önce sona ermesi en büyük dileğimizdir. Yakın çevremizde yaşanan acı olaylar, Anavatan Türkiye’nin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kıbrıs’ta oluşturduğu çatışmalardan uzak ve huzurlu ortamın bilincinde olmamızı zorunlu kılmaktadır.

Yeni yılda savaşların ve yeni acıların yaşanmadığı barış içinde bir dünya ve geleceğe daha umutlu bakan bir Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olması dileğiyle, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşlarının, Anavatan Türkiye Halkının ve tüm insanların yeni yılını kutlarım.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.