1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DENKTAŞ'TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
DENKTAŞ'TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

DENKTAŞ'TAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

“Geleceğimiz olarak gördüğümüz evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin en iyi koşullarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmaları hükümet olarak en büyük hedefimizdir” dedi.

A+A-

SERDAR DENKTAŞ: “ÖĞRETMENLERİMİZİN EN İYİ KOŞULLARDA EĞİTİM VE ÖĞRETİM FAALİYETLERİNDE BULUNMALARI HÜKÜMET OLARAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR”

DP/UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, “Geleceğimiz olarak gördüğümüz evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin en iyi koşullarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmaları hükümet olarak en büyük hedefimizdir” dedi.

DP’den yapılan açıklamaya göre, Serdar Denktaş’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı şöyle;

“Geleceğimiz olarak gördüğümüz evlatlarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin en iyi koşullarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinde bulunmaları hükümet olarak en büyük hedefimizdir. Zira, öğretmenlerimizin morallerinin yüksek olması ve teknolojik imkanlardan en iyi seviyede faydalanmaları ülkemizin geleceğini de aydınlatacaktır.

Eksikliklere ve imkansızlıklara rağmen canla başla çalışan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 24 Kasım 1928 tarihinde ‘Başöğretmen’ olan Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve sevgiyle anıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.