1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. DENKTAŞ:“ZAFERE ULAŞMAYA AZ KALDI”
DENKTAŞ:“ZAFERE ULAŞMAYA AZ KALDI”

DENKTAŞ:“ZAFERE ULAŞMAYA AZ KALDI”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş, milletvekili genel seçimlerinde zafere ulaşmaya az kaldığını bildirdi. Denktaş, Yenierenköy’de, Dipkarpaz’dan, İskele’ye tüm köy ve beldelerden sandık bazında 76 örgüt başkanıyla istişare

A+A-

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Genel Başkanı Serdar Denktaş,  milletvekili genel seçimlerinde zafere ulaşmaya az kaldığını bildirdi. Denktaş, Yenierenköy’de, Dipkarpaz’dan, İskele’ye tüm köy ve beldelerden sandık bazında 76 örgüt başkanıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili olarak DP-UG’den yapılan açıklamaya göre, toplantıya İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu’nun yanı sıra, İskele Milletvekili adayları; Halil Talaykurt, Dr. Hamit Bakırcı, Özay Öykün, Hüseyin Avkıran Alanlı ile Ali Bolatcan katıldı.

DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş, İskele İlçesi için hedeflerinin en yüksek seviyeye çıkmak olduğunu söyledi.

DENKTAŞ: “KARMA OY VEYA BOYKOT’ ÇAĞRILARINA İTİBAR ETMEYİN”

“Karma oy veya boykot” çağrılarına halkın itibar etmemesini isteyen Serdar Denktaş, özellikle adaylarına ve örgüt başkanlarına büyük görevler düştüğünü, karma oyun hiç kimseye bir faydası olmayacağının vatandaşa anlatmasını ve karma oyların, mühre dönüşmesi için halkı ikna etmeleri gerektiğini söyledi.

Denktaş, İrsen Küçük’ün kampanya ekibinin Türkiye hassasiyetini kullanıp istismar ettiğini ileri sürerek, bu kişilere itibar edilmemesi ve bu kişilerle karşılaşıldığında kendilerine haber verilmesini istedi.

28 Temmuz erken genel seçimlerini oldukça önemsediğine vurgu yapan Denktaş, hiçbir iftiranın kendisi ve partisini yıpratamayacağına olan inancını dile getirdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.