1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEPODAKİ MALLAR POLİS İLE SAYILIYOR!
DEPODAKİ MALLAR POLİS İLE SAYILIYOR!

DEPODAKİ MALLAR POLİS İLE SAYILIYOR!

Lemar market deposunda...

A+A-

Çalıştıkları Lemar Market’in deposundan 7 Bin 837 TL değerinde çeşitli markalarda içki çaldıkları gerekçesi ile tutuklanan Şükrü Alkaya ve Gültekin Medjid aleyhine başlatılan sürüyor

Devrim DEMİR

Lefkoşa’da Ortaköy Lemar’da 1 Ocak 2015-17 Ocak 2016 tarihleri arasında iş yerinin deposunda muhafaza edilen ve sorumlulukları altında olan toplam değeri 7 Bin 837 TL olan olan çeşitli markalarda içkileri çalmakla suçlanan zanlı Şükrü Alkaya ve Gültekin Medjid aleyhine başlatılan soruşturma devam ediyor. Polis başlattığı soruşturmada, 300 marka çeşitli içki çeşitlerinin depoda yapılan sayımda eksik olduğunu açıkladı.
Tutukluluk süresi dolan zanlılar dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Musa Avcıoğlu,  ismi geçen alışveriş merkezinin deposunda sayımın devam ettiğine dikkati çekerek soruşturmanın devam edebilmesi için zanlıların 4’er gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Polis: Sayımda 300 değişik marka içkiler eksik  

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Gencer mahkemede verdiği ifadede, Şükrü Alkaya ve Gültekin Medjid’in “Müstahdem tarafından sirkat” suçlaması ile gözaltına alındıklarını anlattı.
Polis memuru Ali Gencer, Şükrü Alkaya ve Gültekin Medjid’in sorumluluklarında olan iş yeri deposunda muhafaza edilen toplam değeri 7 Bin 837 TL olan 4 şişe Bulue Lable, 18 şişe Jhony Walker Duble Black, 11 şişe Platinyum Lable, 4 şişe Jhony Walker Swing Wiskiyi’yi çaldıklarını kaydetti.

Alınan 2 günlük tutukluluk süresinde, reyon ve depoda görevli çalışanların polis eşliğinde sayıma devam ettiklerini ifade eden Gencer, 37 şişe haricinde 300 değişik marka içkinin eksik olduğunun tespit edildiğini kaydetti.

15 kişi soruşturulacak

Polis memuru Ali Gencer, 2 günlük tutukluluk süresinde 9 kişiden ifade temin ettiklerini, zanlıların verdiği gönüllü ifadelerde isim belirtildiğini ve araştırılması gerektiğini kaydetti. Gencer 15 kişinin daha sorgulanması gerektiğine dikkati çekti.

Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.