1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DERBİNİN 11'LERİ BELLİ OLDU
DERBİNİN 11'LERİ BELLİ OLDU

DERBİNİN 11'LERİ BELLİ OLDU

Fenerbahçe-Galatasaray 11'leri belli oldu

A+A-

GALATASARAY: Eray, Eboue, Semih, Chedjou, Dany, Melo, Selçuk, Ceyhun, Bruma, Burak, Drogba

FENERBAHÇE:   Volkan, Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Emre, Mehmet Topal, Cristian, Sow, Webo ve Kuyt
      
Süper Lig'de 10. haftayı Fenerbahçe 25 puanla lider, Galatasaray ise 19 puan ve gol averajıyla dördüncü sırada tamamladı.
      
Derbiyi büyük taraftar desteği altında oynayacak lider Fenerbahçe, rakibini yenerek aradaki puan farkını 9'a çıkarmak amacında. Kadıköy'de 14 yıla yakın süredir maç kazanamayan Galatasaray ise taraftar desteğinden yoksun mücalede edeceği derbide bu şanssızlığına son vererek, zirve yarışında puan farkını 3'e indirmeyi hedefliyor.
      
İki takımın teknik direktörleri Ersun Yanal ile Roberto Mancini'yi Türkiye'de ilk kez karşı karşıya getirecek dev maç öncesi Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Alper Potuk forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un yanı sıra, Fernando Muslera ile Wesley Sneijder'in sakatlıkları nedeniyle derbide forma giymesi beklenmiyor. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Gökhan Zan ve kaleci Ufuk Ceylan'ın da sakatlıkları bulunuyor.

CİM BOM HASRETE SON VERMEK İSTİYOR
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam derbi maçta lider Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, galibiyeti hedefliyor.
      
Sarı-kırmızılı takım, 14 yıla yakın süredir deplasmanda yenemediği Fenerbahçe'yi mağlup ederek aradaki puan farkını 3'e indirmek istiyor.
      
Süper Lig'de geride kalan 10 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan Galatasaray 19 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor. Çıktığı 10 maçtan 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe ise 25 puanla zirvede bulunuyor.

MUSLERA VE SNEIJDER YOK      
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder derbide forma giyemeyecek.
      
Muslera'nın yokluğunda sarı-kırmızılı takımın kalesini önemli maçta genç kaleci Eray İşcan'ın koruması bekleniyor.
      
"Cim Bom"da sakatlıkları bulunan Gökhan Zan ve kaleci Ufuk Ceylan takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, ameliyat olan Hamit Altıntop'un tedavisine devam ediliyor.

MANCINI İLK DERBİSİNE ÇIKACAK      
Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, Fenerbahçe karşılaşmasıyla Süper Lig'deki ilk derbisine çıkacak.
      
Fetih Terim'in görevden alınmasının ardından takımın başına getirilen İtalyan teknik adam, Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Lig'in de çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet gördü.
      
Süper Lig'de son 3 maçını kazanan sarı-kırmızılı ekip, Mancini yönetiminde çıkacağı ilk derbiden de galibiyetle ayrılarak seriyi sürdürmek istiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.