1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DERBİNİN TARİHİ BELLİ OLDU!
DERBİNİN TARİHİ BELLİ OLDU!

DERBİNİN TARİHİ BELLİ OLDU!

İşte derbinin oynanacağı tarih...

A+A-

Güvenlik nedeniyle maç günü ertelenen Galatasaray Fenerbahçe derbisinin oynanacağı tarih açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin ne zaman oynanacağına karar verdi. İşte dev maçın tarihi.

Güvenlik gerekçesiyle ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu, ertelenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 13 Nisan Çarşamba günü oynanacağını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu ile dün TFF'nin Rİva'daki tesislerinde bir toplantı yaparak derbi maçın tarihi görüştü.

Özbek 28 Nisan'da oynanmasını talep ederken, Uslu 6 Nisan tarihini istedi. Yapılan görüşmeler sonucunda karşılaşmanın 13 Nisan Çarşamba günü yapılmasına karar verildi.

Toplantı sonrası Demirören, Özbek ve Uslu, kameraların karşısına geçerek alınan kararı açıkladılar.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Biz 28 Nisan'ı önerdik, Fenerbahçe ise 6 Nisan'da oynamak istedi. 13 Nisan kararı alındı" ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu ise, "Bu derbi her zaman iki takım için de önemlidir. Derbi daha önemli hale geldi. Sebebi ülkemizdeki ortam. Barış dolu yılları özledik" diye konuştu.

FİKSTÜRDE DEĞİŞİKLİK YAPILACAK
Fenerbahçe'nin 10 Nisan'daki Torku Konyaspor (deplasman) ve 17 Nisan'daki Mersin İdman Yurdu maçları ile, Galatasaray'ın 9 Nisan'daki Çaykur Rizespor ve 15 Nisan'daki Antalyaspor (deplasman) karşılaşmalarının tarihlerinde değişiklik yapılması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.