1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEREBOYU’NDA MEYDANA GELEN KAZA KORKUTTU
DEREBOYU’NDA MEYDANA GELEN KAZA KORKUTTU

DEREBOYU’NDA MEYDANA GELEN KAZA KORKUTTU

4 araç birbirine girdi!

A+A-

Lefkoşa Osman Paşa Caddesi üzerindeki Halk Bankası önünde önceki sabah saat 09.00 sıralarında dikkatsizlik ve aşırı sürat sonucu meydana gelen kazada dört araç birbirine girdi.

Başkent Lefkoşa’nın işlek caddelerinden biri olan Dereboyu Osman Paşa Caddesi’ndeki Halk Bankası’nın önünde dün sabah saatlerinde aşırı sürat ve dikkatsizlik nedeniyle kaza meydana geldi. 4 aracın birbirine girdiği kaza, Dereboyu istikametine gitmekte olan Hüsrev Veysi Dağseven yönetimindeki HA 151 plakalı aracı ile Halk Bankası yanında bulunan tali yola dönmek istediği sırada, Hüseyin Özdenkçi yönetiminde bulunan GT 447 plakalı aracın önünü kesmesi sonucu meydana geldi.

Park halindeki iki araca çarptı
Çarpışmanın etkisi ile Hüsrev Veysi Dağseven yönetimindeki araç, savrularak gelişi güzel yol kenarına park edilen iki araca çarparak durabildi. Yol kenarına bırakılan araçlardan birinin kapı camı kırılırken; aracın sağ tarafında ciddi maddi hasar meydana geldi. Park halinde olan araçlarda kimsenin bulunmaması olası bir yaralanmayı önlerken, çevre esnafı olayın şokunu uzun süre atlamadı.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.