1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEREBOYU'NDA ÜNLÜ MARKA HAKKINDA ŞOK İDDİA!
DEREBOYU'NDA ÜNLÜ MARKA HAKKINDA ŞOK İDDİA!

DEREBOYU'NDA ÜNLÜ MARKA HAKKINDA ŞOK İDDİA!

Birçok kişi güvenle tercih ediyor ama Lefkoşa'da ki şubede yaşadığı olayı anlatan...

A+A-

 

Dereboyu’nda faaliyet gösteren ve dünyaca ünlü Adidas markasının ürünlerini satan mağazadan alışveriş yapan Mehmet Abdurrahman Albayrak isimli vatandaş, garanti kapsamında olan ayakkabıyı değiştirmediklerini iddia etti.

“Garantisi var dediler”

Mehmet Abdurrahman Albayrak, geçtiğimiz bayram arifesinde çocuğuna, Adidas mağazasının Dereboyu şubesinden 106 liraya bir çift spor ayakkabı aldığını söyledi. Çocuğunun ayakkabıyı sadece bayramda giydiğini ve ayakkabının dikişe yakın üst tarafının yırtıldığını söyledi. 8 Ağustos’ta ayakkabıyı mağazaya verdiğini ifade eden Albayrak, ayakkabının mağazada 12 gün kaldığını belirtti.

“Garanti kapsamıyor dendi”

Albayrak, ayakkabıyı almaya gittiğinde ise kendisine, “Ayakkabıyı garanti kapsamıyor” denildiğini iddia etti. Albayrak, “Ben bu ayakkabıya 106 lira para verdim, parama günah değil mi? Koskoca firma bir ürüne garanti veriyor ve ondan sonra garanti kapsamıyor diyor” ifadelerini kullandı.

“Kullanıcı hatasıymış”

 Adidas yetkilisi Yusuf Bey’in ise gazetemize yaptığı açıklamada, tüm ürünlerin garanti kapsamında olduğunu ve bu ayakkabının garanti kapsamına girmediğini söyledi. Yusuf Bey, “Biz ürünlere garanti veriyoruz. Ya taşa, ya da başka bir şeye çarpmış olabilir. Sadece yapışkanların açılması garanti kapsamındadır” şeklinde konuştu.

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum