1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DERİN DETAYLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!
DERİN DETAYLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!

DERİN DETAYLAR GÜN YÜZÜNE ÇIKMAYA BAŞLADI!

Arda’nın ölümüyle ilgili başlatılan soruşturmada derin detaylar ortaya çıkmaya başladı!

A+A-

Arda Erkan’ın ölümüyle ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında Narkotik ekipleri 147 paket (441 gram) sentetik cannabinoid ele geçirdi. Meseleyle ilgili olarak tutuklanan 17 yaşındaki S.K, Şakircan Özselmanoğlu, Erol Tayfur, Doğuş Erzem, Mustafa Kavaz’ın iki gün tutuklu kalmasına emir verildi.

Arda Erkan’ın ölümünün ardından başlatılan soruşturma kapsamında uyuşturucunun izini süren polis, 147 paket sentetik cannabinoid ele geçirdi. Meseleyle ilgili olarak tutuklanan Şakircan Özselmanoğlu, Erol Tayfur, Doğuş Erzem, Mustafa Kavaz ve 17 yaşındaki S.K dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Kapalı oturum yapıldı

Zanlı S.K’nin yaşının küçük olmasından ötürü kapalı oturum yapılırken, mahkemeden edinilen bilgilere göre soruşturmanın başladığı ilk günlerde Arda ile uyuşturucu madde kullandıkları gerekçesiyle teminata bağlanan zanlılar S.K ile Şakircan Özselmanoğlu’nun, polise ilk etapta yalan beyanda bulundukları tespit edildi ve yeniden ifadelerine başvurulması üzerine olay gecesi yanlarında Erol Tayfur’un da olduğu ortaya çıktı.

Sabıkaları olduğu için hastaneye götürmekten çekinmişler

Alınan bilgiler arasında, Arda’nın araç içerisinde öldüğünü anlayan Tayfur ve Özselmanoğlu’nun daha önceden sabıkaları olduğu için Arda’yı hastaneye götürmekten çekindikleri ve Arda’yı hastaneye S.K’nin götürdüğü de yer aldı.

Arda’nın kayıp telefonu bulundu

Ayrıca Arda Erkan’ın kayıp olan telefonunun zanlı Şakircan’ın aracında bulunduğu ve Erol Tayfur ile anlaşarak telefonu Marmara bölgesinde bir yere gizledikleri, yapılan soruşturmada telefonun yerinin öğrenildiği ve emare olarak alınarak incelenmesinin yapılacağı bilgisine ulaşıldı.

Hap ve cannabis…

Meseleyle ilgili olarak gönüllü ifade veren zanlı Şakircan Özselmanoğlu’nun, Arda Erkan ile o gece içtikleri hapları zanlı Mustafa Kavaz’dan 3 adet olarak aldığını ve ikisini kendisinin, birini de Arda’nın içtiğini söylemesi üzerine, yapılan soruşturma kapsamında Mustafa Kavaz da tutuklanmıştı. Zanlı Erol Tayfur’un ayrıca aynı gün yine bir adet sarma sigara içerisindeki “sentetik cannabinoid”  türü uyuşturucu maddeyi S.K, Şakircan Özselmanoğlu, Doğuş Erzem ve Arda Erkan’a verdiği ve birlikte içtikleri tespit edildi.

Taş altında saklamışlar

Zanlı S.K’nin meselede tutuklu bulunan zanlılar Erol Tayfur ve Mustafa Kavaz ile Taşkent bölgesinde bir araziye uyuşturucu sakladıkları yönünde ifade vermesi üzerine bölgede yapılan aramada, bir taş altında saklı 147 paket yaklaşık 441 gram ağırlığında sentetik cannabinoid buldukları bilgisine ulaşıldı.

Polisin geniş çaplı olarak yürüttüğü soruşturma kapsamında aranan emareler ve şahıslar olduğu gerekçesi zanlılar aleyhine 2 gün tutukluk alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.