1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEV ALEVLER RESTORANI YUTTU
DEV ALEVLER RESTORANI YUTTU

DEV ALEVLER RESTORANI YUTTU

Dev alevler restoranı yuttu

A+A-

Gazimağusa’da tüp gaz kaçağı nedeniyle başlayan yangın, “Wimpy” isimli restoranı kullanılmaz hale getirdi
 
Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kampusu içerisinde Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nun arka kısmındaki Sallakoğluları Apartmanı’nda bulunan Fatma Zorba’nın işletmesindeki “Wimpy” isimli restoran ve kafede dün akşam saat 18.00’da yangın çıktı. Yangında dev alevler, bir anda restoranı yuttu.

Yangın sırasında içerisinde insanların bulunduğu restoranda kimsenin yaralanmaması büyük şans olarak nitelendirildi.

Tüp gazın başlığında gaz kaçırması sonucu başladığı öğrenilen yangın, kısa sürede büyüyerek dev alevlere neden oldu. Restoranın açık olduğu bir sırada başlayan yangında, çalışanların ve müşterilerin kendilerini dışarıya zor attığı bildirildi.

İşyerinin mutfak bölümü tamamen yanarken, ziyaretçi ağırlama bölümünün de bir büyük kısmı yanarak kullanılmaz hale geldi.

Büyük maddi hasarın meydana geldiği yangının kısa sürede büyümesinin nedeninin mutfak bölümünün ve asma tavanının ahşap olmasına bağlandı. Yangın nedeniyle mutfak bölümünde bulunan ocak, buzdolabı, masalar, sandalyeler ve çeşitli eşyalar tamamen yandı.

Gazimağusa İtfaiyesi alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba sarf ederken, binanın soğutma işlemi de yaklaşık 2 saat sürdü. Yangınla ilgili Gazimağusa Polis Müdürlüğü Adli Şube ekiplerinin soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.