1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEV CASİNO PARA BASACAK!
DEV CASİNO PARA BASACAK!

DEV CASİNO PARA BASACAK!

Limasol’daki casino para basacak!

A+A-

Rum Yönetimi’nin onayı ile Limasol’a inşa edilecek dev  gazino ilk iki yılda 800 milyon avro gelir elde etmeyi planlıyor…

Güney Kıbrıs’ta Kıbrıs’ta gazino ve  resort otelin  yönetimini yapacak  şirketin temsilcisi,  2022 yılında, gazinonun çalışmaya başladığı ikinci yılında, Güney Kıbrıs ekonomisine katkısının 800 milyon avro ya da GSYİH’nın %4,0 dolayında olmasının beklendiğini açıkladı.
Şirketi temsilcisi İacovos Galanos yaptığı açıklamada, “2022 yılında, gazinonun çalışmaya başladığı ikinci yılında, ekonomi üzerindeki etkisinin, GSYİH’nin yüzde 4`ünü aşması ya da 800 milyon avrodan fazla olması bekleniyor” dedi.
Galanos, inşaat sırasında yaklaşık dört bin kişiye istihdam olanağı sağlanacağını, gazinonun çalışmaları sırasında, istihdamın 2400’e ulaşmasının beklendiğini, şirketin, var olan ihtiyaca göre becerilere ve kaliteye sahip olması açısından Kıbrıslılara öncelik vereceğini söyledi.
Galanos, şirketin, Şubat 2018’e kadar, dört uydunun ve Limasol’da geçici gazinonun çalışmalara başlamasını beklediğini de duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.