1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DEV DERBİ ÖNCESİ LİNÇ GİRİŞİMİ
DEV DERBİ ÖNCESİ LİNÇ GİRİŞİMİ

DEV DERBİ ÖNCESİ LİNÇ GİRİŞİMİ

Dev derbi öncesi linç girişimi

A+A-

Fenerbahçe taraftarı, Galatasaray ile deplasmanda yapılacak derbi öncesi takımlarına destek vermek için Samandıra tesisleri önünde toplandı. Tesislerin önünden geçen bir aracın önünde sarı-kırmızı renkleri gören taraftarlar araca saldırdı.

Samandıra Tesisleri'nin önünde tezahüratlar eşliğinde yolu kesen taraftarlar gelen bir aracın önünde sarı-kırmızı bir örtü görünce ortalık bir anda gerildi. Taraftarlar araca tekme ve yumruk savurdu.

Şoförü erkek ve yanında bir bayan bulunan 34 GR 0672 plakalı aracın şoförü aracı taraftarların üzerine kırarak gaza bastı. Biraz ilerleyen şoför ileride durarak önce aracından indi ve duruma tepki gösterdi.

Polisin araya girmesiyle aracına binerek ilerleyen şoför arkasından koşarak gelen seyircilerin üzerine doğru geri geri gelmeye başladı. Tesislerin yanındaki benzin istasyonuna giren otomobil daha sonra yola çıkarak ters yöne girdi ve gelen arabaların üzerine doğru gitmeye başladı. Bu esnada taraftarlar aracı yakalamak için peşinden koştu. Tam bu sırada çevik kuvvet ekipleri düşük dozda bir biber gazı müdahalesinde bulundu.

Araya polislerin de girmesiyle beraber sinirli taraftarlar ve sürücü sakinleştirildi. Daha sonra polis sürücüyü aracına bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.