1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DEV MAÇ ÖNCESİ ORTALIĞI SALLAYAN DEDİKODU!
DEV MAÇ ÖNCESİ ORTALIĞI SALLAYAN DEDİKODU!

DEV MAÇ ÖNCESİ ORTALIĞI SALLAYAN DEDİKODU!

Bu akşam sezonun belki de en önemli maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor;

A+A-

Bu akşam sezonun belki de en önemli maçlarından birine çıkacak olan Galatasaray'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılı takım taraftarlarının rahatsız olduğu transfer dedikodularının PR şirketi tarafından servis edildiği iddia edildi.

ampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalma maçında çok kritik bir maça çııkacak olan sarı kırmızılılarda bir yandan da önemli gelişmeler yaşanıyor. Tüm herkesin dikkatinin Chelsea maçında olacağı ve bir o kadar da yıldızların performansının takip edileceği bugün, ortaya çıkan bir gelişme Galatasaray'da merak edilen sorulara cevap olacak nitelikte.

Neden İngiltere?

Galatasaray'ın Chelsea maçı öncesi tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken tabiki en dikkat çeken olay Drogba ve Chelsea buluşması olacak. Hatta medyadaki yansımasına bakılırsa bu Galatasaray-Chelsea maçının bile önüne geçmiş durumda. Tabiki bir de transfer iddiaları var maçın önünde olan. Son günlerde özellikle Chelsea maçı öncesi Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Drogba için çıkan transfer söylentileri artık hat safhaya ulaştı. Bu söylentilerin İngiltere kaynaklı olması da 'acaba Chelsea bunu bilerek mi yapıyor' sorularını akla getiriyor ancak durum hiç de öyle değil.

Galatasaray taraftarının da rahatsız olduğu bu söylentilerin ardından Drogba'nın anlaşmalı olduğu bir PR şirketinin olduğu ortaya çıktı. Oyuncunun piyasasını hareketlendirmek ve gelen tekliflerin değerini arttırmak için İngiliz basınına haber sipariş eden bu şirket üzerinden Drogba'nın adı İngiliz kulüpleriyle özellikle de Chelsea maçı dolayısıyla da Chelsea ile yazılarak hem Amerika'daki kulüplerin teklifleri arttırılmak isteniyor hem de oyuncu piyasada hala etkin tutuluyor. Galatasaray'a transfer olurken 4 milyon Euro imza parası alan Drogba'nın aynı miktarı gideceği kulüpten de istediği ve bu yüzden transfer dedikodularının PR şirketi tarafından arttırıldığı belirtiliyor.

Galatasaray'la görüşecek

New York Redd Bulls ve Seattle Sounders'la adı anılan Drogba'nın büyük oranda bu takımlardan biriyle anlaşmak üzere olduğu ancak imza parası konusunda menajerlik şirketinin pazarlıklarını sürdürdüğü ifade ediliyor. Bunun yanı sıra Galatasaray'la da görüşecek olan Drogba'nın sözleşme uzatmasa bile ilerisi için Galatasaray'ın profesyonel kadrosunda yer alma fikrini düşünebileceğini yakın çevresine aktardığı biliniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.