1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEVLET KATKISI VERİLMEDİ
DEVLET KATKISI VERİLMEDİ

DEVLET KATKISI VERİLMEDİ

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, derneğin ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu ve yok olmakla karşı karşıya bulunduğunu belirterek, gönüllülerden katkılarını artırmalarını istedi.

A+A-

KOCAİSMAİL: “DERNEK EKONOMİK SIKINTILARINDAN DOLAYI YOK OLMAKLA KARŞI KARŞIYA, GÖNÜLLÜLER KATKILARINI ARTIRMALI”

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail,  derneğin ekonomik sıkıntılar içinde olduğunu ve yok olmakla karşı karşıya bulunduğunu belirterek, gönüllülerden katkılarını artırmalarını istedi.

Dernek Başkanı Raziye Kocaismail, bugün basın toplantısı düzenleyerek, derneğin ekonomik sıkıntı nedeniyle hastalara hizmet vermekte büyük zorluklar yaşadığını, yaklaşık 140 bin TL ekside olduğunu ve sıcak paraya ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

YAPILAN BAĞIŞ MİKTARLARI YETERSİZ

Kocaismail, “Derneğe 10 yıl önce 25 kuruş, 1 TL olarak yapılan ve hala aynı miktarda kalan yardımlar var. Bizim gönüllülerden ricamız bu katkıları en azından 5 TL yapmalarıdır. O dönemdeki miktarlar bugünkü ekonomide eridi” dedi.

Eşya bağışlarının ambarları doldurduğunu ve bunların satılması için belediyelerin de önemli katkılar sağladığını belirten Kocaismail, vatandaşların bu eşyalardan satın alarak derneğe yardımcı olabileceklerini ifade etti.

DEVLET KATKISI VERİLMEDİ

Kocaismail, bir önceki hükümet döneminde onaylanan 100 bin TL miktarındaki devlet katkısının da seçim dönemi ve hükümet değişikliği ile verilmediğini, bunun da ekonomik sıkıntıyı artırdığını dile getirdi.

4 Şubat Dünya Kanser günü dolayısıyla etkinlikler de düzenleneceğini aktaran Kocaismail, yarın akşam derneğin 20’inci Yıl balosu yapılacağını da hatırlattı.

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.