1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEVLET PİYANGOSU 200 BİN TL VERECEK
DEVLET PİYANGOSU 200 BİN TL VERECEK

DEVLET PİYANGOSU 200 BİN TL VERECEK

Devlet Piyangosu’nun 13 Kasım çekilişinde büyük ikramiyenin 200 bin TL olduğu ve BRT'den canlı olarak izlenebilecek çekilişin ikramiye sahibini bulana dek devam edeceği belirtildi.

A+A-

Devlet Piyangosu’nun 13 Kasım çekilişinde büyük ikramiyenin 200 bin TL olduğu ve BRT'den canlı olarak izlenebilecek çekilişin  ikramiye sahibini bulana dek devam edeceği belirtildi.

Piyangolar ve Bahisler Birimi Sorumlusu Mustafa Özgür Piro tarafından yapılan açıklamaya göre, BRT'den canlı olarak izlenebilecek çekiliş, 13 Kasım’da “Şans Gecesi” müzik eğlence programı içerisinde yer alacak. Açıklamaya göre bu kez sahibini bulana dek devam edecek çekilişin 200 bin TL'lik ikramiye nedeniyle büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Yapılan tanıtımlar sayesinde Devlet Piyangosu'na ilginin her geçen gün biraz daha arttığını kaydeden Mustafa Özgür Piro, düzenli basın duyuruları ve profesyonel tasarımı ile KKTC Devlet Piyangosu'nda yaratılan sinerjinin satışlara da yansıdığına dikkat çekti.

Piro,  yaz ayları içinde çekilişlerin Belediyeler ve Festivallere destek amacıyla bölgelerde geçekleştiğini anımsatarak, bu organizasyonların, halka hem sosyal bir buluşma ortamı sağlamayı hedeflediğinin de altını çizdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.