1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DEVRİYE POLİSİNE TAKILDI
DEVRİYE POLİSİNE TAKILDI

DEVRİYE POLİSİNE TAKILDI

Sabah saat 03.00 dolaylarında..

A+A-

Lefkoşa’da devriye gezen polis, şüpheli gördüğü araçta yaptığı aramada 100 miligram uyuşturucu buldu. Tutuklanan zanlı dün mahkemeye çıkarıldı

Lefkoşa’da devriye gezen polis ekiplerinin zanlı Shılao Ersley Magano’yu şüpheli görmesi üzerine kullanımında bulunan araçta ve üzerinde yapılan aramada uyuşturucu madde tespit etti. Tutuklanan zanlı dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

GECE YARISI YAKALANDI

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Mustafa Zor olayla ilgili bulguları aktardı. Zor, huzurda bulunan zanlı Shılao Ersley Magano’nun 13 Ağustos tarihinde saat 03.00 raddelerinde devriye gezen polis ekipleri tarafından şüpheli görülmesi üzerine yönetimindeki araçta yapılan aramada bir adet öğütücü (kraşer) içerisinde 100 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini alınan ifadenin teyit ve tekzip edileceğini, ayrıca zanlının uyuşturucuyu kimden aldığının araştırılacağını belirterek tahkikat maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler zanlının soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.