1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKER DAVASINDA ADIM ADIM SONA DOĞRU!
DİKER DAVASINDA ADIM ADIM SONA DOĞRU!

DİKER DAVASINDA ADIM ADIM SONA DOĞRU!

Haspolat’ta Nisan 2012 tarihinde meydana gelen Mustafa Diker cinayeti ile ilgili Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüşülen dava tanıkların dinlenmesi ile devam ediyor

A+A-

Haspolat’ta Nisan 2012 tarihinde öz oğlu Mustafa Diker’i öldürdüğü gerekçesi ile Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanık Erol Diker, dün yeniden yargıç karşısına çıkarıldı.
Tanıkların dinlenmesi ile devam eden duruşmada, dün de Polis Genel Müdürlüğü Kriminalistik Şube’de uzman polis Celal Erden ve Polis Genel Müdürlüğü Grafoloji ve Sahtecilik Şubesi’nde uzman Gülhan Menteş, tanık olarak dinlendi.

Tanık Celal Erden, Mustafa Diker cinayeti ile ilgili parmak izi araştırmalarının sonucunun belirtildiği raporu mahkemeye delil olarak sundu, rapor hakkında mahkemeye detaylı bilgi verdi.
Tanık Gülhan Menteş de Mustafa Diker’e ait doğum kağıtlarında bulunan sanık Erol Diker’e ait olduğu tespit edilen bazı yazılar üzerinde yapılan araştırmalar konusunda mahkemeye detaylı bilgi verdi.

Gözler perşembe gününe çevrildi
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti’nin uzun süredir meşgul eden Erol Diker davasında sona doğru geliniyor. Davanın adli tatil öncesinde karara bağlanması bekleniyor.

Tanıkların dinlenmesi ile devam eden Mustafa Diker cinayeti ile ilgili davada, perşembe günü tanık kürsüsüne cinayetin soruşturmasını yürüten polis müfettişi Aslan Coşkun çıkacak.

Kaynak:Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.