1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKAT BAZI YOLLAR KAPANACAK
DİKKAT BAZI YOLLAR KAPANACAK

DİKKAT BAZI YOLLAR KAPANACAK

Trafik akışına kapatılacak yollar;

A+A-

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, prova ve tören programı nedeniyle Lefkoşa ve Gazimağusa’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan duyuruya göre Lefkoşa’da 27 Ekim Pazartesi günü saat 08.00’den tören provasının sona ereceği saate kadar ve 29 Ekim Çarşamba günü saat 07.30’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol, trafik akışına kapatılacak.

Yolun kapalı olacağı sürelerde Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol İstasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’tan gelecek araç sürücüleri ise şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecekler.

GAZİMAĞUSA

Gazimağusa’da ise 28 Ekim Salı günü tören provasının başlayacağı saat 14.00’ten itibaren provanın biteceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı; 29 Ekim Çarşamba günü ise saat 13.00’ten törenin sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Sürücülerin bu sürelerde trafik akışını engellememek için belirtilen yollara park etmemesi ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.