1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKAT! BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!
DİKKAT! BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!

DİKKAT! BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILACAK!

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı provası ve töreni nedeniyle Lefkoşa’daki ve Gazimağusa’daki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

A+A-

LEFKOŞA’DAKİ PROVA 17, GAZİMAĞUSA’DAKİ 18 TEMMUZ’DA YAPILACAK

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı provası ve töreni nedeniyle Lefkoşa’daki ve Gazimağusa’daki bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Lefkoşa’da tören provası 17 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Prova saat 8.30’da başlayacak.

Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol saat 8.30’dan provanın sona ereceği saate kadar kapalı olacak.

Öte yandan, Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol 20 Temmuz Pazar günü saat 7.30’den itibaren törenin sona ereceği saate kadar trafiğe kapatılacak.

KONTROLLÜ TRAFİK AKIŞI SAĞLANACAK

Belirtilen tarih ve saatlerde Lefkoşa Yeni Organize Sanayi bölgesine gitmek isteyen sürücüler için Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağıyla, Cezaevi kavşağından kontrollü trafik akışı sağlanacak.

Gazimağusa’dan, Girne’den ve Güzelyurt’tan gelecek sürücüler de şehir merkezine giden yolları kullanabilecek.

GAZİMAĞUSA’DAKİ BAZI YOLLAR DA TRAFİĞE KAPATILACAK

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı, prova ve tören programı nedeniyle Gazimağusa’da da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Gazimağusa’daki tören provası 18 Temmuz Cuma gün saat 16.30’da başlayacak. Fazıl Polat Paşa Bulvarı saat 16.30’dan tören provasının sona ereceği saate kadar kapalı olacak.

Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı, İlker Karter Caddesi ile Baykal Çemberi, 20 Temmuz günü saat 15.30’dan itibaren törenin sona ereceği saate kadar trafik akışına kapalı olacak.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, sürücülerden belirtilen tarih ve saatlerde söz konusu yollara park etmemeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.