1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKAT YARIN YOLLAR KAPALI!
DİKKAT YARIN YOLLAR KAPALI!

DİKKAT YARIN YOLLAR KAPALI!

Polis Genel Müdürlüğü, 15 Kasım KKTC’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları için yarın prova yapılacağını, bu nedenle saat 08.00’den tören provasının sona ereceği saate kadar..

A+A-

Polis Genel Müdürlüğü, 15 Kasım KKTC’nin kuruluş yıldönümü kutlamaları için yarın prova yapılacağını, bu nedenle saat 08.00’den tören provasının sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs gazetesi arasındaki yolun trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

PGM’den yapılan açıklamada, yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacağı bildirildi.

Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’tan gelecek araç sürücülerinin şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecekleri ifade edildi.

Öte yandan prova ve tören programı nedeniyle Gazimağusa’da ise perşembe günü saat 13.30’dan, 15 Kasım Cuma günü de saat 13.00’den itibaren törenin sona ereceği saate kadar Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.