1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKAT, YEŞİL IŞIK HER YÖNDEN YANABİLİR!
DİKKAT, YEŞİL IŞIK HER YÖNDEN YANABİLİR!

DİKKAT, YEŞİL IŞIK HER YÖNDEN YANABİLİR!

araçlar yüz yüze çarpıştı... Yaralanan sürücüler ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza yapan araçlar ise kullanılamaz hale...

A+A-

 

Her yöne yeşil yandı olan oldu


Girne Çevre Yolu Eziç Kavşağı’nda bulunan trafik ışıkları aynı anda her yönden yeşile dönmesiyle, araçlar birbirine girdi. Kazada yaralananlar ambulansla hastaneye taşındı.

Trafik ışıkları aynı anda her yöne yeşile dönünce tüm araçlar aynı anda geçmeye çalıştı ve kaza kaçınılmaz oldu. Önceki gün saat 14:00 sıralarında meydana gelen kaza, Girne Çevre Yolu “Eziç Kavşağı” diye bilinen kavşaktaki trafik ışıklarının, aynı anda hepsinin birden yeşile dönmesiyle karşıt yönden gelen Songül Bekem yönetimindeki LH 063 plakalı salon araç ile Susannah Ruth Forster’in kullandığı LM 456 plakalı araçlar yüz yüze çarpışmasıyla oldu. Yaralanan sürücüler ambulansla hastaneye kaldırılırken, kaza yapan araçlar ise kullanılamaz hale geldi.

Kaza anında olay yerinde bulunan diğer sürücü ve vatandaşlar, trafik ışıklarının aynı anda yeşil yanmasıyla hareket eden sürücülerin yanılarak kaza yaptığını söyledi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.