1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKATSİZ SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI
DİKKATSİZ SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

DİKKATSİZ SÜRÜCÜ KAYIPLARA KARIŞTI

A+A-

Kontrolden çıkan araç, önce motosiklete, ardından da galeride bulunan bir araca çarptı.

Gazimağusa’da dün gece sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği araç, önce motosiklete daha sonra da galeride bulunan otomobile çarptı. Aracın sürücüsü, polis gelmeden yaya olarak olay yerinden kaçtı.

Kaza sonucu 62 yaşındaki Recep Tokay isimli motosiklet sürücüsü yaralanarak ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genel durumu iyi olan sürücü, hastanede müşahede altına alındı.

Kaza, dün gece saat 21.30 sıralarında İsmet İnönü Bulvarı üzerinde bulunan Akay Motors isimli oto galerinin karşısında meydana geldi.

Sakarya çemberinden, Zafer Anıtı çemberine doğru seyreden EE 917 plakalı salon araç, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine önce Recep Tokay’ın yönetimindeki JB 952 plakalı motosiklete çarptı, daha sonrada kaldırımı aşıp Akay Motors isimli galerinin demir korkuluklarını devirip içeride park halinde bulunan bir otomobile çarptı.

Kaza sonrasında EE 917 plakalı otomobilin sürücüsü, aracını olay yerinde bırakarak kayıplara karıştı. İsim bazında tespit edilen şahıs, polis tarafından aranıyor.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.