1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ!
DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ!

DİKKATSİZLİK KAZA GETİRDİ!

Gazimağusa’da ana yol üzerinde yol vermek için duran aracı solundan geçmeye çalışan bir başka araç şoförü kazaya neden oldu

A+A-

Nadire BAHADİ

Gazimağusa’da dün Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde dikkatsizlik sonucu bir trafik kazası meydana geldi. Alaettin Aydın yönetimindeki KH 764 plakalı araç ile Özker Öçelebi’nin kullandığı JN 464 plakalı aracın çarpıştığı kazada kimse yara almazken her iki araç da maddi hasara uğradı. Polis hatalı bulduğu iki araç şoförü hakkında işlem yaptı.
Araçlar hasar gördü
Kaza dün 10.00 sıralarında meydana geldi. Polisten elde edilen bilgiye göre Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza, Özker Özçelebi’nin otobüs terminaline döneceği sırada yaşandı.

Kazanın Alaettin Aydın’ın yönetimindeki KH 764 plakalı aracı ile Anıt Çemberi istikametinden DAÜ’ye doğru gittiği sırada terminal kavşağına geldiğinde önünde yol vermek için duran aracı, solundan geçmeye çalıştığı sırada karşı şeritte terminale dönmek için hareket eden Özker Özçelebi’nin kullanımındaki JN 464 plakalı araca çarpması ile yaşandığı öğrenildi. Şans eseri kazada yaralanan olmazken, her iki aracın ön kısmının hasara uğradığı gözlemlendi.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.