1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİKMEN'DE TEHLİKE ÇANLARI!
DİKMEN'DE TEHLİKE ÇANLARI!

DİKMEN'DE TEHLİKE ÇANLARI!

KOLERAYA YAKALANMAMIZ YAKINDIR

A+A-

 

 

Dikmen’deki ağılların denetimi yapılmadığı için bakımsız ve sağlığa uygun koşullar dışında olduğu öne sürülüyor. Dikmen Belediyesinin bizi aşar ve biz bakamayız dediği öne sürülen ağılların hastalıklara davetiye çıkarttığına da vurgu yapılıyor.

 

YOLLAR BOZUK AĞILLAR HASTALIĞA DAVETİYE ÇIKARTIYOR

 

Yolları da bozuk olduğu için ağıllar bölgesine ulaşımın çok güçleştiğine de vurgu yapılırken Dikmen Belediyesinin yolları tamir için herhangi bir iş makinesi getirmediği ve bu duruma da kayıtsız kaldığı belirtiliyor.

Dikmen’de sakin Yusuf Şensoy, yaptığı açıklamada, benim Dikmen bölgesindeki ağıllar bölgesinde hayvan beslediğim bir ağılım var. Ağılıma gitmek için kullandığımız yol bakımsızlıktan geçit vermiyor. Bu yolu kullanmak için traktör olması gerekir. Arabalarımız ile bu yola girmeye korkuyoruz. Yolların bozuk olmasının yanısıra Ağıllar bölgesi çok pis ve hastalıklara davetiye çıkartıyor. Bu güne kadar kolera veya benzeri hastalıklara yakalanmadıysak şanslıyız dedi.

 

KOLERAYA YAKALANMAMIZ YAKINDIR

 

Yusuf Şensoy açıklamasına devamla, Dikmen Belediyesi Başkanına yolun düzeltilmesi ve koleraya davetiye çıkartan bu ağılların temizlenmesi ve bakımının yapılması için baş vurdum. Ancak Belediye Başkanı biz ağıllar ile ilgilenmiyoruz. O konu Kaymakamlığa aittir. Ağıllar ile onlar ilgilenir dedi. Bu duruma kim nasıl müdahale edecek bilmiyorum. Ama bu duruma bir yerler müdahale etmezse koleraya yakalanmamız yakındır ifadesinde bulundu.

KıbrısSözcü

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.