1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİLEKÇE KOMİTESİ AYÇIN VECHİ'NİN DİLEKÇESİNİ GÖRÜŞTÜ...
DİLEKÇE KOMİTESİ AYÇIN VECHİ'NİN DİLEKÇESİNİ GÖRÜŞTÜ...

DİLEKÇE KOMİTESİ AYÇIN VECHİ'NİN DİLEKÇESİNİ GÖRÜŞTÜ...

Dilekçe ve Ombudsman Komitesi bugün gündemindeki iki dilekçeyi görüşmeye başladı.

A+A-

Dilekçe ve Ombudsman Komitesi bugün CTP-BG Milletvekili  Fazilet Özdenefe başkanlığında toplanarak, gündemindeki iki dilekçeyi görüşmeye başladı.

Dilekçelerin, Ayçın Vechi ile Yüksel Alkan’ın dilekçeleri olduğu kaydedildi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Mehmet Bayraktar’ın katil zanlısı olarak polis nezaretindeyken işkenceye maruz kaldığı iddia edilen Mehmet Vechi ile ilgili yapılan Ayçın Vechi’nin dilekçesinin 3 Temmuz’da Dilekçe ve Ombudsman Komitesi’ne ulaştığı belirtildi. Komitenin konuyu, son gelişmeleri de ele alarak, detaylı olarak görüştüğü belirtildi.

Komiteye davetli olarak katılan Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Avukat Tağmaç Bilgehan, Avukat Mine Güçlüer (Dilekçe sahibi Ayçın Vechi’nin avukatları) ve Polis Baş Müfettişi ve Tahkikat Memuru Aslan Coşkun, Ayçın Vechi’nin dilekçesi ile ilgili görüşlerini sundu.

Yüksel Alkan da kendi dilekçesi görüşülürken, komiteye bilgi verdi. Komite bir sonraki toplantısında dilekçeleri görüşmeye devam edecek.

Komite toplantısı Kemal Dürüst, Biray Hamzaoğluları, Dr. Salih İzbul ve Dr.Esat Ergün Serdaroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşti. Ayrıca Dr.Özdemir Berova ve Erdal Özcenk de komite toplantısını izledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.