1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. DİMED BAHAR KERMESİ DÜZENLEDİ
DİMED BAHAR KERMESİ DÜZENLEDİ

DİMED BAHAR KERMESİ DÜZENLEDİ

KERMESE DIŞİŞLERİ BAKANI ÖZGÜRGÜN’ÜN ANNESİ TANGÖR ÖZGÜRGÜN EV SAHİPLİĞİ YAPTI

A+A-

TANGÖR ÖZGÜRGÜN: “KERMESTEN ELDE EDİLEN GELİR EĞİTİM VE SAĞLIK ALANLARINDA KULLANILACAK”

Dışişleri Bakanlığı Mensupları ve Eşleri Derneği (DİMED) eğitim ve sağlık alanlarına maddi katkı sağlamak amacıyla bugün Dışişleri Bakanlığı avlusunda bahar kermesi düzenledi.

Dışişleri Bakanı Hüseyin Özgürgün’ün annesi Tangör Özgürgün’ün ev sahipliği yaptığı kermese, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Baki Kavun’un eşi Zerrin Kavun, bazı bakan ve bürokrat eşleri, bakanlık personeli ile çok sayıda kadın katıldı.

Kermese ayrıca KKTC’de bulunan Çernobil çocuklarından bir heyet de katıldı.

Bakan Özgürgün’ün eşinin yurt dışında olduğundan kermese katılamadığı öğrenildi.

ELDE EDİLEN GELİR EĞİTİM VE SAĞLIK ALANINDA KULLANILACAK

Elişi, giysi, yiyecek, bijuteri gibi ürünlerin satışa sunulduğu stantların yer aldığı kermesin ev sahipliğini üstlenen Tangör Özgürgün basına yaptığı açıklamada, bahar kermesinden elde edilen geliri eğitim ve sağlık alanlarında kullanılacağını söyledi.

HASTANELERE CİHAZ BAĞIŞI

DİMED’in son yıllardaki faaliyetlerine değinen Özgürgün daha önceki kermeslerde elde edilen gelirlerle Cengiz Topel Hastanesi’ne cihaz bağışladıklarını, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ndeki Çocuk Onkolojisi bölümünün yenilenmesine katkıda bulunduklarını, buraya cihaz bağışladıklarını ve engelli çocuklara yardım yaptıklarını kaydetti

23 NİSAN’A KATKI…

Tangör Özgürgün, DİMED’in her yıl düzenlediği kermeslere de dikkat çekerek, derneğin Nisan ayında Akıncılar İlkokulu’nda öğrenim gören çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda giyecekleri kıyafetlerin ve ayakkabıların alınması için de sponsorluk üstlendiklerini belirtti.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.