1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİNÇYÜREK KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ
DİNÇYÜREK KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

DİNÇYÜREK KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YETKİLİLERİNİ KABUL ETTİ

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, çevrenin geleceğe bırakılacak en önemli miras olacağını belirterek,

A+A-

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, çevrenin geleceğe bırakılacak en önemli miras olacağını belirterek, çevre ile ilgili ortak yürütülecek her türlü projeye katkı koyacaklarını söyledi.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Bakan Dinçyürek, Karadeniz Kültür Derneği ve Telsim yetkililerini ayrı ayrı kabul etti.

KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ YETKİLİLERİNİ KABUL

Dinçyürek Karadeniz Kültür Derneği yetkililerini kabuldeki konuşmasında, topluma hizmet etmek amacıyla göreve geldiklerini belirterek, bu sorumluluk ve bilinçle çalışmaya başladıklarını söyledi.

Karadeniz Kültür Derneği’nin çalışmalarını Bakan olmadan önce de yakından takip ettiğini ifade eden Dinçyürek, derneğin faaliyetlerini her zaman takdir ettiğini belirtti.

Dinçyürek, bakanlığı dönemince dernek ile her zaman yakın işbirliği içerisinde olacaklarını vurguladı.

Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Turan Büyükyılmaz da, Bakan Dinçyürek'i yeni görevinden dolayı kutlamak ve bu vesileyle dernek çalışmaları hakkında bilgilendirmek istedikleri için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

Dinçyürek'e başarılar dileyen Büyükyılmaz ayrıca, Bakan Dinçyürek'i önümüzdeki günlerde İstanbul'da Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenecek olan "Trabzon günleri" etkinliğine davet etti.

KKTC TELSİM YETKİLİLERİNİ KABUL

Bakan Dinçyürek bir diğer kabulünde ise, Genel Müdür Rasim Karas ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar'dan oluşan Telsim heyeti ile bir araya geldi.

Çevrenin herkesin olduğunu ve geleceğe bırakılacak en önemli miras olacağını vurgulayan Dinçyürek, Telsim'in sosyal sorumluluk projelerinde çevre konusuna öncelik vermesinden dolayı teşekkür etti.

Çevre konusunda her zaman birlikte ortak yürütülebilecek projeler bulunduğunu ifade eden Dinçyürek, topluma daha iyi bir çevre bırakma adına birlikte çalışmalar gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas da,kurum olarak önceliklerinden birinin "Çevre" olduğunu vurgulayarak, Bakanlıkla her zaman işbirliği içerisinde olduklarını kaydetti.

Bakan Dinçyürek'e görevinde başarılar dileyen Karas, önümüzdeki süreçte de Bakanlık ile projeler bazında işbirliği çalışmaları yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.