1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİREK KOPTU, BÖLGE HALKI ELEKTRİKSİZ KALDI
DİREK KOPTU, BÖLGE HALKI ELEKTRİKSİZ KALDI

DİREK KOPTU, BÖLGE HALKI ELEKTRİKSİZ KALDI

Başkentin Şehit Mustafa Ruso Caddesi’nde aniden yola atılan bir araç, başka bir aracın kaza yapmasına neden oldu; yoldan çıkan araç direğe çarptı

A+A-

Lefkoşa’da Şehit Mustafa Ruso Caddesi üzerinde, aniden yola atılan bir araç, başka bir aracın kaza yapmasına neden oldu. Önüne çıkan araca çarpmamak için çaba sarf eden sürücü Haluk Yıldırım, kullandığı araçla elektrik direğine çarptı.

Meydan gelen trafik kazasında elektrik direğinin kopması sonucu bölge halkı kısa bir süre elektriksiz kaldı.

Kaza, Haluk Yıldırım yönetimindeki FE 723 plakalı aracın, Küçük Kaymaklı’ya doğru giderken sağ tarafta bölünmüş yolun karşı tarafından çıkan bir aracın yolunu kesmesi sonucu meydana geldi.

FE 723 plakalı araç sürücüsü Haluk Yıldırım, plakasını polise verdiği aracın, önünü kestiğini söyledi. Yıldırım’ın aracı, önünün kesilmesi sonucu yolun solunda bulunan elektrik direğine vurdu ve direk koparak yola devrildi.

Elektrik direğinin devrilmesi sonucu bölgede o hattan elektrik alan bazı evler bir süre elektriksiz kaldı. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, kopan hatlarda elektrik olduğu için Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIBTEK) yetkilileri gelene kadar, can ve mal kaybına yol açılmaması için bölgeden geçenleri teller konusunda uyardı.

Ardından bölgeye gelen KIBTEK çalışanları, devrilen direğin hatlarındaki elektriği keserek bölgedeki evlere tekrardan elektrik verilmesi için çalışma başlattı.

Kazada, herhangi bir yaralanma olayı olmadı. Kazaya sebep olan aracın ise olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Bölge halkı, bölgede özellikle yol üzerinde bulunan bölünmüş yol önünde birçok kaza meydana geldiğini ifade ederek, yetkililere yolun kapatılması çağrısında bulundu.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.