1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DİSNEY LİVE MİCKEY YDÜ'DE PERDELERİNİ AÇTI
DİSNEY LİVE MİCKEY YDÜ'DE PERDELERİNİ AÇTI

DİSNEY LİVE MİCKEY YDÜ'DE PERDELERİNİ AÇTI

Tüm dünyada ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” seçkin konuklar için düzenlenen özel bir gösteri ile Cranberries Dans Stüdyosu ana sponsorluğunda ilk kez Kıbrıs’lılarla buluştu.

A+A-

Tüm dünyada ve Türkiye’de izlenme rekorları kıran “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” seçkin konuklar için düzenlenen özel bir gösteri ile Cranberries Dans Stüdyosu ana sponsorluğunda ilk kez Kıbrıs’lılarla buluştu.

Yakın Doğu Üniversitesi Lefoşa Kıbrıs (Near East University Nicosia Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Cranberries Dans Stüdyosu ana sponsorluğunda, İstanbul Çocuk Tiyatrosu (ICT) tarafından sahnelenen “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”nin Kuzey Kıbrıs Galası, gösterinin sergilendiği Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla yapıldı.

Herkesin merakla beklediği  özel akşama limuzinle gelen Mickey Mouse’u kalabalık bir basın ordusu karşıladı. Kırmızı halıda yürüyen Mickey, tıpkı Hollywood starları gibi patlayan flaşlar arasında çocukları ve aileleri coşkuyla selamladı.

Konuklar düzenlenen kokteylin ardından “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” gösterisini izledi. Mickey, Minnie ve dostları, gerek kostüm ve dansları, gerekse dekor ve ışık gösterileriyle, sadece çocukların değil büyüklerin de büyük bir beğeniyle izlediği muhteşem bir gösteri sundu.

Bu muhteşem gösterinin Kuzey Kıbrıs’a gelmesini sağlayan Cranberries Dans Stüdyosu’nun kurucusu Eda Türmen Kutruza “Dünyanın en önemli aile eğlencesi markası Disney’in böylesine muhteşem bir müzikal tiyatrosunu buraya getirmekten dolayı çok mutlu ve gururluyum.

Bu projenin gerçekleşmesi için destek olan ve katkıda bulunan başta Kaner Holding, Yakın Doğu Üniversitesi, Grand Pasha Otel Grubu, Lemar, Genç TV, Dans FM olmak üzere tüm kurumlara ve kişilere çok teşekkür ederim. Bu gösteriyi 2’den 77’ye herkesin görmesi lazım. 90 dakika boyunca kendinizi adeta Disneyland’de gibi hissediyorsunuz. Tüm Kıbrıs’ı mutlaka bekliyoruz”dedi.

“Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” 01 Aralık tarihine kadar toplam 26 oyun sergileyecek. Gösterinin biletleri anlaşmalı Lemar (Göçmenköy, Girne Merkez, Karakum, Güzelyurt, Mağusa AVM),  Gloria Jean’s Coffees (Lefkoşa Dereboyu, Girne, Mağusa) mağazalarında ve Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi gişesinde satışta.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.