1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. DİYANETE İLLÜZYONİST ..
DİYANETE İLLÜZYONİST ..

DİYANETE İLLÜZYONİST ..

'Magic Necmi' olarak ün salan Sihirbaz Necmi Yıldırım, Diyanet TV'ye transfer oldu.

A+A-

Diyanet TV’de sihirli transfer gerçekleşti. "Magic Necmi" olarak ün salan Sihirbaz Necmi Yıldırım, Diyanet TV'ye transfer oldu. Magic Necmi, "Seyyah Yolda" adlı program yapacak, il il gezip dini ve tarihi yerleri tanıtacak. Yıldırım, Diyanet'e 52 program yapacak. Diyanet, Magic Necmi'nin programını şu ifadelerle tanıttı:

SABAH NAMAZIYLA YOL ALACAK

"Gezi programlarına dair bildiğiniz her şeyi unutun! Şimdiye kadar hiç görmediğiniz yerleri keşfetmeye hazır olun... Necmi Yıldırım ile Anadolu'yu karış karış dolaşıyoruz. Seyyah; Sabah Namazı ile girdiği şehirde, insanların ve mekanların hikayelerine ortak oluyor. Gülen yüzler, keyif dolu anlar ve hayata açılan farklı pencereler Seyyah Yolda ile kapınızı çalacak. Seyyah yolda Diyanet TV ekranlarında sizlerle buluşuyor."

"PROGRAMIMDA İLLÜZYON DA OLACAK"

Necmi Yıldırım, Diyanet'e transferiyle ilgili olarak "Yapım şirketinden Diyanet TV'ye program yapmam için teklif aldım. Teklifi karşılıklı değerlendirdik. Diyanet de çok sıcak baktı. Anadolu'yu gezen ve illerin dini ve tarihi yönlerini ortaya çıkaracak bir program içeriği hazırladık. İçerisinde illüzyon da olacak, renkli sohbetler, şakalaşmalar olacak" dedi.

Ekranlardan uzaklaşıp Cüppeli Ahmet Hoca'yla yakınlaşması da gündeme gelen Magic Necmi, "Cüppeli Ahmet Hoca değerli büyüğümüz, sık sık sohbet ediyoruz. İstişarelerimiz de oluyor. Program yapılırken kendisiyle de konuştum o da böyle yararlı olacağını belirtti" dedi.

Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.