1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. DİZİDEN ESİNLENİP ANNESİNİ ZEHİRLEDİ!
DİZİDEN ESİNLENİP ANNESİNİ ZEHİRLEDİ!

DİZİDEN ESİNLENİP ANNESİNİ ZEHİRLEDİ!

DİZİDEN ESİNLENİP ANNESİNİ ZEHİRLEDİ!

A+A-

İngiltere’de bir kadının dünyaca ünlü televizyon dizisi Breaking Bad’den esinlenerek hazırladığı bir planla annesini öldürmeye çalıştığı ortaya çıktı.

Southwark Kraliyet Mahkemesi’nde konuyla ilgili görülen davada 37 yaşındaki grafik tasarımcı Kuntal Patel’in “Erkek arkadaşı ile evlenmesini yasaklayan” annesi Meena’nın içtiği diyet kolanın içine abrin adı verilen zehri karıştırdığı açıklandı.

Savcılık zanlının zehri “Bitcoin” adı verilen sanal para birimini kullanarak “Karanlık internet” olarak bilinen yasadışı internet sitelerinden birinden satın aldığını ve zehrin zanlıya bir mumun içinde yerleştirilerek postalandığını iddia etti.

Uzmanlar, abrin adlı maddenin kana enjekte edildiğinde ya da yakılıp solunduğunda çok zehirli olduğunu, ancak yutulduğunda etkisinin azaldığını; Yargıç olan anne  Patel’in bu sayede ölümden kurtulduğunu söyledi.

Savcılık, Kuntal Patel’in cinayet işleme girişiminin zehri satın aldığı internet sitesi FBI tarafından izlendiği için gün yüzüne çıktığını da açıkladı.

Patel zehri satın aldığını mahkemede kabul edip bu zehirle annesini değil kendini öldürmeyi planladığını söylediyse de savcılık zanlının bilgisayarında “Zehirle nasıl insan öldürülür?”, “Yakalanmadan nasıl cinayet işlenir” gibi aramaların yapıldığını tespit ettiklerini açıkladı. Dava devam ediyor.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.