1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. DİZİDEN KOVULMA NEDENİ...
DİZİDEN KOVULMA NEDENİ...

DİZİDEN KOVULMA NEDENİ...

DİZİDEN KOVULMA NEDENİ...

A+A-

Medcezir’in kadrosundan çıkarılan Mine Tugay’ın yönetmen Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolü arttığı için gerginlik yaşadığı ortaya çıktı.

 

Amerikan "Orange City" dizisinin yerli uyarlaması Medcezir’in önemli karakterlerinden Ender Serez’i canlandıran Mine Tugay, sezon finalinde ağır bir trafik kazası geçirmiş ve daha sonra kadrodan çıkarıldığı öğrenilmişti. İddiaya göre dizide tarzı ve oyunculuğuyla öne çıkan Tugay’ın rolü, kardeşi Sedef’i canlandıran Defne Kayalar’ın ekibe katılmasıyla azaldı. Aynı zamanda dizinin yönetmeni Ali Bilgin’in de kız arkadaşı olan Kayalar’ın rolünün artmasıyla Tugay’ın sette gerilmeye başladığı, ardından da daha kaprisli bir oyuncu haline geldiği öne sürülüyor. Tugay, diziden ayrıldığı kesinleşince sosyal medya hesabına “Ender Serez, seni oynamayı gerçekten özleyeceğim” yazdı. 

Eve giren hırsıza aşık olacak 

Mine Tugay, yeni sezon için yapımcı Birol Güven’le anlaştı. atv’de yayınlanacak “Aşk Hırsızı” dizisinde Tugay, eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla yaşayan bir kadını oynayacak. Babasının bir gün eve döneceğini söyleyerek oyaladığı çocuğu bir geceyarısı eve giren hırsızı babası sanacak ve ardından Tugay, çocuğunu üzmemek için hırsızıyla eşi rolünü oynaması için bir anlaşma yapacak. Bu anlaşma devam ederken iki taraf arasında aşk başlayacak.  

GÜNEŞ

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.