1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOĞAL VİAGRA
DOĞAL VİAGRA

DOĞAL VİAGRA

Tanju Müezzinoğlu, birçok derde deva olduğunu söylediği harnubun, cinsel gücü de artırdığını belirtti

A+A-

Melin DOBRAN
Asmaaltı ve Arasta Esnafı Dernek Başkanı Tanju Müezinoğlu, tarihi Büyük Han’da Kıbrıs’ın meşhur aşı harnubundan elde edilen Kıbrıs Harnup Ununu satıyor.

Harnubun birçok faydası olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, birçok hastalığa iyi geldiğini söyledi. Yaklaşık 10 yıl önce alerjik astım olduğunu dile getiren Müezzinoğlu, harnubu havanda dövüp 20-25 gün tükettikten sonra hastalığının geçtiğini ifade etti. Ürettikleri üründe hiçbir katkı maddesi olmadığını dile getiren Müezzinoğlu, cinsel gücü artıran kerametli bir olduğunu vurguladı.

“Enerji deposu”
Müezzinoğlu konuşmasına şöyle devam etti, “Ben bu işi yapmadan önce ayakkabıcıydım. Hatta bana ‘Tanju’ diye değil, ‘Çarık’ diye hitap ederlerdi. Ayakkabıcılıktan sonra ekmek kadayıfı yapmaya başladık. Yaklaşık 10 yıl önce alerjik astım olmuştum. Polen zamanları nefes almakta zorlanıyorum. Bu hastalık nedeniyle gitmediğim doktor kalmamıştı. Bir gün ekmek kadayıfı için İstanbul’daki bir fuara gittim. Orada bitkisel ürünler satan bir hocaya rastladım. Ona rahatsızlığımı söyledim. Bana Kıbrıs’ta olan aşı harnubundan günde 15 tane yersem iyileşeceğimiz söyledi. Ben de harnubun çekirdeklerini çıkartıp havanda dövdüm ve 20 günde iyi oldum. Faydasını görünce tozunu üretmeye karar verdik.”

“Ağaçtan şişeye”
Müezzinoğlu harnup tozunu nasıl elde ettiklerini şöyle anlattı, “İlk önce harnupları kırıyoruz. Çekirdeklerini ayırıyoruz. 35 dereceyi geçmeyen özel kurutma sistemlerinde kurutulur. Çelik elek usulü ile un yapılır. Yapmış olduğum incelemeler sonucunda hiçbir fabrikanın, ürünü ağaçtan şişeye koymayı başaramadı. Bu ürün yaklaşık 1 ay düzenli olarak kullanıldığında faydası ortaya çıkar. Bu meyve gerçekten ilaçtır. Çocuklar ve gençler için enerji deposudur. Sporcular için de sağlıklı bir enerji kaynağıdır. Her gün düzenli olarak tüketilirse birçok hastalığın önüne geçilir.

“Cinsel gücü artırır”
Çocuğu olmayan bir arkadaşım vardı. Ona harnubu tavsiye ettim, bir süre kullandıktan sonra eşinin hamile olduğunu öğrendi. Harnubun faydaları saymakla bitmez. Kalsiyum bakımından sütten üç kat daha zengindir. Kansızlığa faydalıdır. Mide ve bağırsak gazlarını dışarıya atarak mide şişkinliğini gidermede etkilidir. Kalbe ve kalp çarpıntısında faydalıdır. Cinsel gücü artırır, akciğer kanserini %90 oranında önler. İçerisinde çinko, A, B, B2, B3, D vitamini vardır. Cinsel isteksizliği, doğal yolla ve hiçbir yan tesiri olmadan tedavi eder. Sperm sayısını artırır. Bizim ürettiğimiz harnup tozunu suya, süte, çaya veya neskafeye karıştırıp tüketebilirsiniz. Ayrıca kakaonun kullanıldığı her yerde ve kek yaparken de kullanılabilir.”

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.