1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOĞAN, TÜRK OCAĞI’NI YENDİ: 2-1
DOĞAN, TÜRK OCAĞI’NI YENDİ: 2-1

DOĞAN, TÜRK OCAĞI’NI YENDİ: 2-1

Yeni sezon öncesi takımlar hazırlıklarını oynadıkları maçlarla sürdürüyor. K-PET Süper Lig’in tek Girne ekibi Doğan Türk Birliği ile Birinci Lig ekiplerinden Türk Ocağı dün Girne 20 Temmuz Stadı’nda hazırlık maçı kapsamında bir araya geldi. Karşılaşmayı D

A+A-

Yeni sezon öncesi takımlar hazırlıklarını oynadıkları maçlarla sürdürüyor. K-PET Süper Lig’in tek Girne ekibi Doğan Türk Birliği ile Birinci Lig ekiplerinden Türk Ocağı dün Girne 20 Temmuz Stadı’nda hazırlık maçı kapsamında bir araya geldi. Karşılaşmayı Doğan Türk Birliği 2-1’lik skorla kazandı.
Girne 20 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta Doğan Türk Birliği bir süredir denemeye aldığı Kamerunlu defans oyuncusu Ako Thierry ve Kongolu forvet Joseph’i maçın büyük bir bölümünde sahada tuttu. İlk devrenin henüz başlarında DTB genç forvet oyuncusu Kaan Borova’nın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden 1 dakika sonra Türk Ocağı’nın eşitlik sayısı geldi. Aksel’in savunma arkasına attığı topla buluşan Şenol aşırma bir vuruşla takımına eşitlik sayısını kazandırdı.  İlk devresi 1-1 eşitlikle tamamlanan maçın ikinci devresinde DTB’den Ahmet Çağer’in kaydettiği golle Sarı lacivertliler 2-1’lik galibiyetle sahadan ayrıldı.

Doğan 3-10 Eylül’de Kartepe’de
Oynadığı 5’inci hazırlık maçından galibiyetle ayrılan Doğan Türk Birliği’nin Türk Ocağı’nı 2-1’lik skorla yenmesi memnuniyetle karşılandı. Doğan daha önce Karşıyaka’yı 4-2, Yalova’yı 2-1, Lapta’yı 3-1 yenmiş, Cihangir ile 0-0 berabere kalmıştı. Yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda Doğan Türk Birliği, 3-10 Eylül tarihleri arasında İzmit Kartepe’de bir hazırlık kampı gerçekleştirecek.

yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.