1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ‘‘DOĞRUYU SÖYLEMEZSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜZ”
‘‘DOĞRUYU SÖYLEMEZSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜZ”

‘‘DOĞRUYU SÖYLEMEZSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜZ”

Tehditle...

A+A-

 

Mağusa’da Cengiz Solak’tan tehdit yoluyla işlettiği “Beer Port” isimli barın yüzde 51’lik hissesini isteyen zanlı Özcan Hangün, Akif Uygur ve Ömer Satıağalar tutuklandı. “Çalmak kastıyla tehditle mal isteme” ve “Şiddet tehdidi” suçlamalarıyla ilgili olarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Hangün, Uygur ve Satıağalar tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

İlk önce tehdit ettiler…

Meselenin tahkikat memuru Ersoy Saydağ, zanlı Özcan Hangün, Akif Uygur ve Ömer Satıağalar’ın 5 Şubat tarihinde “Beer Port” isimli barın işletmecisi müşteki Cengiz Solak’ın Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi’nin park yerine gelmesini sağladıklarını söyledi. Saydağ, akabinde burada zanlı Hangün’ün, müştekiye hitaben “Fahri Tilim bizim hakkımızda ne söyledi.

Doğruyu söylemezsen seni öldürürüz” diyerek şiddet tehdidinde bulunduktan sonra çalmak kastıyla müştekiden “Beer Port” isimli barın yüzde 51’lik hissesini kendisine devretmesini aksi takdirde kendisini döveceğini ve mekanında olay çıkaracağını söyleyerek tehdit yoluyla mal talebinde bulunduğunu açıkladı. Zanlılar aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Saydağ, zanlıların uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Tutuksuz yargılanacaklar…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Özcan Hangün, Akif Uygur ve Ömer Satıağalar’ın kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışlarının men edilmesine, 3’er bin TL nakdi teminat ödemelerine ve 2’şer KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.