1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. DOĞU KARADENİZ'DEN KKTC'YE DİREKT UÇAK SEFERLERİ YAPILACAK
DOĞU KARADENİZ'DEN KKTC'YE DİREKT UÇAK SEFERLERİ YAPILACAK

DOĞU KARADENİZ'DEN KKTC'YE DİREKT UÇAK SEFERLERİ YAPILACAK

Doğu Karadeniz'den, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) direkt uçak seferlerinin önümüzdeki aydan itibaren başlayacağı bildirildi.

A+A-

Doğu Karadeniz'den, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) direkt uçak seferlerinin önümüzdeki aydan itibaren başlayacağı bildirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'ndan (TTSO) yapılan açıklamada, özel bir hava yolu firmasının 23 Haziran'dan itibaren Trabzon Havalimanı'ndan, KKTC'deki Ercan Havalimanı'na karşılıklı uçak seferi başlatacağı belirtildi.

Seferlerin pazartesi, cuma ve pazar günleri saat 16.10'da Trabzon'dan KKTC'ye, aynı günler saat 14.25'te de KKTC'den Trabzon'a yapılacağı ifade edilen açıklamada, “pasaportsuz, vizesiz, yalnız nüfus cüzdanı ile bambaşka bir iklimin ve Akdeniz'in en güzel adası olan yavru vatanın, sadece 1 saat 15 dakikalık uçuş sonrasında keşfedilebileceği” kaydedildi.

TTSO Başkan Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizmde marka olmaya doğru hızla ilerlediğini, uluslararası programların hayata geçirilmesinden memnunluk duyduklarını dile getirdi.

Hacısalihoğlu, turizm sektörünün gelişimine paralel olarak KKTC ile başlayacak yeni uçak seferleri ve tur programlarını da desteklediklerini söyledi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Karadeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök de KKTC ile Trabzon arasında kurulan uçak bağlantısını Doğu Karadeniz'de sevinçle karşıladıklarını, bu konuda bütün acentelerini bilgilendirdiklerini ifade etti.

Hazırlanan tatil programları ile tüm Doğu Karadenizliler'i KKTC'ye davet eden Gürkök, KKTC'lileri de Doğu Karadeniz'de görmek istediklerini sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.