1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. DOĞURURKEN PARA KAZANACAK
DOĞURURKEN PARA KAZANACAK

DOĞURURKEN PARA KAZANACAK

Silikon taktırıp, parasını da devlete ödettirdiği için tepki çeken model şimdi de doğurmasını seyretmek isteyen 4 kişiye, 30 bin sterlin karşılığında bilet sattı!

A+A-

İNGİLTERE’de yaşayan Josie Cunningham, tam bir şöhret budalası. Daha önce model olmak ve başka bir iş yapmamak için silikon taktırdığını söyleyen Josie, bu yüzden sık sık eleştirilere maruz kalmıştı. Devletin ödediği sigorta ile silikon taktıran 23 yaşındaki Josie, İngiliz halkının paralarını sokağa atmakla suçlanmıştı.

Bu kez kendini bile aştı

Bunlara aldırmayan genç manken, bir süre sonra sıkıldığını söyleyerek silikonlarını çıkarttırmıştı. Daha sonra 2 çocuk annesi Josie, ayrıldığı sevgilisinden hamile kaldığını açıklamış ve sorumsuzlukla suçlanmıştı. Gündemden düşmek istemeyen Josie, yeni bir skandalla adından söz ettirdi. Josie Cunningham, bu kez saçmalama konusunda kendini bile aştı! Ve doğum yaparken kendisini seyretmek isteyen hayranlarına bilet sattı!

14 dakikada tükendi!

Twitter’daki 26 bin takipçisine duyuru yapan genç kadın, ekimde gerçekleşecek doğumu izlemek isteyen 2 kişiye 5 bin sterlinden, diğer iki kişiye de seyahat ve konaklama masrafları dahil 10 bin sterlinden bilet satacağını duyurdu. Tuhaf şekilde biletler 14 dakikada satıldı. Böylece Cunningham kısa sürede 30 bin sterlin (108 bin TL) kazanmış oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.